dermoid kist

ngezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
313
0
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum çoğu arkadaşların mesajlarını okudum hepiniz çok tatlısınız.siteyi çok sevmeye başladım.benim size bir sorum olacaktı. ben 10 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum.ameliyat sırasında kistn dermoid kist olduğ anlaşıldı açık ameliyata geçildi.sorum şu bu kist yeniden tekrarlarmı hamile kalmam uzun sürermi ben bebiş istiyorum artıııkkk senağlama

cnm merhabalar bende dermoid kisti ameliyatı olcam da nasıl oldun bana açıklarmısın cvp bekliyorum görüşmek üzere

henuz taze taze kanli canli daha dün laparoskopi ameliyati olmus biri olarak sizlere tavsiyem kist sorunu olan varsa hemen aldirsin sonra benim gibi bi yumurtaliginiz calismayabilir.ece__ arkadasim ameliyattan korkma ben sabah oldum aksam evdeydim tam narkoz oldugu icin onun sersemligi ertesi gunede kalabiliyor ve ve omuzlarimdaki agri hala var kistimin türünün ne oldugunu bilmiyorum ama umarim rahat laparoskopiler gecirirsiniz :teselli:

n gezen cnm bende çarşamba günü dermoid kisten ameliyat olcak ama benimki açık 6 veya 7 cm miş buyukluyu onun için kapalı olmuyormuş sormak istediyim aynı sezeryan gibimi oldun yoksa sezaryan gibi açmıyorlarmı ben biraz korkuyorumda hayırlısı artık cvpbını bekliorum hoşçakal

ece benimde dermoid kistim var 4,5 cm bende ameliyat olucam ama önce gebelik düsünüyorum doğumdan sonra inşallah, ameliyat anı ve sonrası deneyimlerini benimle de paylasırmısın lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…