dermoid kist

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
98
merhaba arkadaslar ?
geçen ay ki adet gecikmemden dolayı bgn doktora gittim ve kistimin sağ tarafta oldugunu yalnız dermoid kist oldugunu söyledi suan 2,5 cm kadarmıs ameliyatlık durumda değilsin gebe kalırsan dogumla alınır dedi.5 aylık gebelik calısmasında oldugumu söylediğimde 1 sene olmazsa o zaman tekrar bakılması gerektiğini söyledi.kan testi yaptırdım ve yarın mr çekilcem(ilaçsızmış nasıl çekilcek onun hakkındada pek bilgim yok aslında) bu kistin gebelğe engeli yok dedi fakat ama arastırmalarıma göre çogu kişi ameliyat olmus bundan dolayı.dermoid kist hakkında bilgisi olan ve böyle gebe kalanlar var mı aranızda canım skıldı biraz

Soğan kurunun dermoid kiste faydası gelmez. Benim de 5 cm dermoid kistim var. Ankarada devlette önerebileceğiniz doktor var mı?

Ben 5 cm dermoit kist ile hamile kaldim sezeryanda bebekte kistte alındı

Ben 5 cm dermoit kist ile hamile kaldim sezeryanda bebekte kistte alındı
Merhaba konunuz epey eski ama kistiniz gebelik esnasında büyüme gösterdimi herhangi bi sorun yaşadınızmı ? Şuan bendede dermoid kisti çıkdı ve gebe kalmak istiyorum ameliyatmı tedavimi bilemiyorum çok kararsızım

Merhaba bendede dermoid kist vardı bi kaç ayda azda olsa büyüme yaptıgı için laproskopi ile aldırdım 5cm di bana büyüdükçe yumurtalıgıma zarar verecegını ve yumurtalıgımı boğarak kangren yapabılır denıldıgı ıçın aldırdım 3 ay sonrada hamıle kaldım

Ben de lakoroskopi ile 12 cm sol tarafta dermoit kist aldırdım içi saç dolgulu çıktı. Daha sonra eşimle tüm değerlerime bakıldı 5 doktor gezdim çocuk için hiç bir sorunumuzun olmadığını söylediler. Amelyatımın üstünden 2 sene geçti bende tüp bebeğe başvurdum. Rahim filmi çektirdim. Ameliyattan kalma sol tüpümde sıvı birikmesi oluştuğu için çocuğumun olmadığını söylediler. Sol tüpümdeki sıvı alındı ve tekrar oluşma ihtimaline karşı sol tüpüm bağlandı. Daha sonra tüp bebek yaptırdım ve tüm değerlerim çok iyi olmasına rağmen (5 adet 1. Kalite embriyo) tutmadı. 5 aydırda normal yollardan deniyoruz gene olmuyo. Keşke diyorum 1 çocuk yapsaydım da sonra ameliyat olsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…