Dermoid kist ve yumurta tembelliği yardımm

Umutlarlabir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
189
294
33
Arkadaşlar iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum sol yumurtaluğımda dermoid kist varmış sağ yumurtalığımda ise pko ve yumurta tembelliği rahim filmide çekildim tüplerim açık doktorum adetin üçüncü günü iğne tedavisine başlayacağız dedi acaba bu yöntem nasıl oluyor ve bu yöntemle hamile kalan var mı

Canım dermoid kisti bilmiyorum ama pko için yumurta geliştirici iğne yada hap veriyorlar. İğneyi bilmiyorum kullanmadım ama bende de pko var klomen diye bi hap verdi.adetin 3.günü başlıyorsun başlıyorsun 5 gün kullanıyorsun sonra kontrole çağırıyor seni boyutlarına falan Bakıyorlar hatta eğer gerek görürse çatlatma iğnesi yapıyorlar.

Doktoruma bende klomenmi dedim hayır direk iğneyle tedaviye geçiçez dedi duphaston verdi bugün son ilaçlarımı içicem adet olmayı bekleyip doktora gideceğim ama iğne ile tedavi nasıl olacak çok merak ediyorum. Çok sağol zaman ayırdığın için

Arkadaşlar iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyorum sol yumurtaluğımda dermoid kist varmış sağ yumurtalığımda ise pko ve yumurta tembelliği rahim filmide çekildim tüplerim açık doktorum adetin üçüncü günü iğne tedavisine başlayacağız dedi acaba bu yöntem nasıl oluyor ve bu yöntemle hamile kalan var mı
Merhaba bana da yumurta tembelliği teşhisi konuldu hayatımda ilk defa 43 günde adet oldum siz probleminizi çözebildiniz mi acaba nasıl atlattınız bize de yardımcı olabilir misiniz ne yapmak gerek . 1 senedir bizim de olmuyor sizce rahim filmi çekilmeli miyim

Merhaba bana da yumurta tembelliği teşhisi konuldu hayatımda ilk defa 43 günde adet oldum siz probleminizi çözebildiniz mi acaba nasıl atlattınız bize de yardımcı olabilir misiniz ne yapmak gerek . 1 senedir bizim de olmuyor sizce rahim filmi çekilmeli miyim
Canım bende şuan yeni hamileyim ve doktora gitmediğim ve akışına bıraktığım ay hamile kaldım

Allah sağlıkla versin kaç ayda hamile kaldınız
Canım ben en son burada bu konuyu açtığımda hsg çektirmiş iğne tedavisi için adet olmayı bekleyen biriydim sonra iğne tedavisi de oldum tutmadı erken çatladı yumurtlar, sonra bir ay dinlendil doktora gittik, doktor şansımı artırmak istersen tüp bebel dedi ama bence dedi yaşın küçük 22 yaşındayım biraz zayıfla dedi çünlü hem pko yum hemde tiroidim var ertrsi gün spora yazıldım üç ayda 25 kg verdim sonra doktora gittik tüp bebel merkezine bilgilenmek için. Doktor belkide klomenle hamile kalacaksın dedi neyse dedik onuda yapalım, sonra başladık klomene tabi bu süreçte yine oluşan kistlet mistler derken baya sürdğ başlamak sonra o ay nette bi macun var ondan sipariş verdim onu yedim klomenide içtim ama hamile kalamadım, ilk kez iilaçsız adet oldum yine macun aldım dedim bari ilaç içmeden adetimi düzenler onuda yaptım klomende içtim ama düzensiz kullandım sonra adet olmadım baya geçti sonra dedim macun yiyim adet olayım ç, ilk bi hamilelik testi yapalım ona göre şey yaparım dedim. Sonra test yapınca hamile olduğumu öğrendim canım

Back