Dermoid kist sonrasinda hamile kalanlar

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
Kizlar ankarada 2 devlet kadindogum hastanesi gezdim ama beni mahvettiler. kistimin polikist oldugunu adet gorunce gectigini soylediler ve suan 2 yillik evliyim ozel hastane adini cok duydugum hulisi bulent zeynelogluna gittim dermoid kistimin oldugunu soyledi ameliyat oldum bugun 3. gunum sonrada asilama olcam 3 ay sonra sizden hamile kalan varmi

Canım bende de dermoid kist var Yaklaşık 10 yil önce bekarken ameliyat oldum ama iki tarafımda da kist olmasına rağmen doktor sadece bir tarftakini alms suan almadıgi tarafmdaki kist 7 santim büyüklüğünde oldu ameliyat oldugum tarafıdada yeniden nüks etmiş ve o da 3 santim boyutunda evlendim 7 aydır korunma mama rağmen gebe kalamıyorum kan tahlillerim ve Adetim gayet düzenli gittiğim her doktor tüplerinin tıkalı olabileceğinden dolayı zaman kaybetmeden ve kist torsiyon yapmadan tüp bebek yapmam gerektiğinin ve bebekle birlikte almalarının yumurtalarımın açısından daha sağlıklı olacağını söylediler

ins hayırlarla hepimiz hamile kalırız canım ALLAH yardımcın olsun zaman kaybetmeden hsg ye gir benimde sagımı aldılar solda mm miş azmıs ama suan sol kasık agrılarım bel agrım var adet olacakmıs agrısı adetken görülen agrı gibi bacaklarıma kadar vuruyor beklicem ya sabır

Rabbim yardimcimiz olsunn zor bir surecten geciyoruz bu ay adet bitiminden hemen sonra gidip hsg cektirecem insallah isteyen herkesin kucagi bos kalmaz

Canim ne yaptın sen hamile kaldin mi

Benimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumu yaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir mi

Benimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumuyaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir mi

Canim evlilikten 15 ay sonra hamile kaldim ama biraz zor oldu tabi ama oluyo korkma bebekle alinacak kist nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…