Kizlar ankarada 2 devlet kadindogum hastanesi gezdim ama beni mahvettiler. kistimin polikist oldugunu adet gorunce gectigini soylediler ve suan 2 yillik evliyim ozel hastane adini cok duydugum hulisi bulent zeynelogluna gittim dermoid kistimin oldugunu soyledi ameliyat oldum bugun 3. gunum sonrada asilama olcam 3 ay sonra sizden hamile kalan varmi
ins hayırlarla hepimiz hamile kalırız canım ALLAH yardımcın olsun zaman kaybetmeden hsg ye gir benimde sagımı aldılar solda mm miş azmıs ama suan sol kasık agrılarım bel agrım var adet olacakmıs agrısı adetken görülen agrı gibi bacaklarıma kadar vuruyor beklicem ya sabırCanım bende de dermoid kist var Yaklaşık 10 yil önce bekarken ameliyat oldum ama iki tarafımda da kist olmasına rağmen doktor sadece bir tarftakini alms suan almadıgi tarafmdaki kist 7 santim büyüklüğünde oldu ameliyat oldugum tarafıdada yeniden nüks etmiş ve o da 3 santim boyutunda evlendim 7 aydır korunma mama rağmen gebe kalamıyorum kan tahlillerim ve Adetim gayet düzenli gittiğim her doktor tüplerinin tıkalı olabileceğinden dolayı zaman kaybetmeden ve kist torsiyon yapmadan tüp bebek yapmam gerektiğinin ve bebekle birlikte almalarının yumurtalarımın açısından daha sağlıklı olacağını söylediler
ins hayırlarla hepimiz hamile kalırız canım ALLAH yardımcın olsun zaman kaybetmeden hsg ye gir benimde sagımı aldılar solda mm miş azmıs ama suan sol kasık agrılarım bel agrım var adet olacakmıs agrısı adetken görülen agrı gibi bacaklarıma kadar vuruyor
aminnn insAllah canımRabbim yardimcimiz olsunn zor bir surecten geciyoruz bu ay adet bitiminden hemen sonra gidip hsg cektirecem insallah isteyen herkesin kucagi bos kalmaz
Canim ne yaptın sen hamile kaldin miCanım bende de dermoid kist var Yaklaşık 10 yil önce bekarken ameliyat oldum ama iki tarafımda da kist olmasına rağmen doktor sadece bir tarftakini alms suan almadıgi tarafmdaki kist 7 santim büyüklüğünde oldu ameliyat oldugum tarafıdada yeniden nüks etmiş ve o da 3 santim boyutunda evlendim 7 aydır korunma mama rağmen gebe kalamıyorum kan tahlillerim ve Adetim gayet düzenli gittiğim her doktor tüplerinin tıkalı olabileceğinden dolayı zaman kaybetmeden ve kist torsiyon yapmadan tüp bebek yapmam gerektiğinin ve bebekle birlikte almalarının yumurtalarımın açısından daha sağlıklı olacağını söylediler
Benimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumuyaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir miCanım bende de dermoid kist var Yaklaşık 10 yil önce bekarken ameliyat oldum ama iki tarafımda da kist olmasına rağmen doktor sadece bir tarftakini alms suan almadıgi tarafmdaki kist 7 santim büyüklüğünde oldu ameliyat oldugum tarafıdada yeniden nüks etmiş ve o da 3 santim boyutunda evlendim 7 aydır korunma mama rağmen gebe kalamıyorum kan tahlillerim ve Adetim gayet düzenli gittiğim her doktor tüplerinin tıkalı olabileceğinden dolayı zaman kaybetmeden ve kist torsiyon yapmadan tüp bebek yapmam gerektiğinin ve bebekle birlikte almalarının yumurtalarımın açısından daha sağlıklı olacağını söylediler
Canim evlilikten 15 ay sonra hamile kaldim ama biraz zor oldu tabi ama oluyo korkma bebekle alinacak kist nasip olursaBenimde 2 tarafda var dermoid kist 4 buçuk ve 5 cm doktorların bir kısmı ameliyat diyo bir kısmı gebelik olsun gebelikle beraber sezeryanla alınsın diyo çok endişeleniyorum acba bu durumuyaşayan nasıl bir yol izledi yazabilir mi
Çok sağolun cevap verdiğiniz için allah buyuktur nasip kısmet herşey bakalım ne olacakCanim evlilikten 15 ay sonra hamile kaldim ama biraz zor oldu tabi ama oluyo korkma bebekle alinacak kist nasip olursa
Rabbim hepimizin hakkinda hayirli olanini versin insallahÇok sağolun cevap verdiğiniz için allah buyuktur nasip kısmet herşey bakalım ne olacak
Inşallah sizin bebeğimiz sağ salim doğdu mu umarım doğmuşturRabbim hepimizin hakkinda hayirli olanini versin insallah
Yok canim daha 2 ayim varInşallah sizin bebeğimiz sağ salim doğdu mu umarım doğmuştur
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşYok canim daha 2 ayim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?