Gebeliğe Hazırlık Dermoid kist ameliyatı sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xxmaxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
130
82
48
Merhabalar

Dermoid kist ameliyatı olup sonrasından hamile kalan var mı ve ne kadar sürede ?

O ameliyati olduğumda henüz evli bile değildim fakat hamilelik için hic bir engeli yok bu ameliyatın. Çünkü yumurtalarla ilgili bir sorun degil orda dis sac gibi ektoderm dediğimiz hücreler sebeb oluyor

O ameliyati olduğumda henüz evli bile değildim fakat hamilelik için hic bir engeli yok bu ameliyatın. Çünkü yumurtalarla ilgili bir sorun degil orda dis sac gibi ektoderm dediğimiz hücreler sebeb oluyor

Cevabınız için çok teşekkürler, Peki sonrasında çocuk düşündünüz mü ? Okuduğum yorumlarda bu kiste sahip olanlar veya ameliyat olanların çocukların çok Zor olduğu yönündeydi

3 aylık bir bebeğim var . hic bir problem yaşamadım bu surecde . kist sebebiyle yumurtalikdan biri alınırsa sorun olabilir onun haricinde hic bir problem olmaz endişe etmeyin .

3 aylık bir bebeğim var . hic bir problem yaşamadım bu surecde . kist sebebiyle yumurtalikdan biri alınırsa sorun olabilir onun haricinde hic bir problem olmaz endişe etmeyin .

Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Hamile kalmada bir sorun oldu mu peki çok uzun zaman aldı mı ?

Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Hamile kalmada bir sorun oldu mu peki çok uzun zaman aldı mı ?
Üç dört ay içinde hamile kaldım dediğim gibi dermoid kist polikistik veya çikolata kisti gibi yumurtlama problemi yaratmaz alındığında tekrarllamaz geçer gider hamilelikle ilgili sorun yaratmaz içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…