- Konu Sahibi rashabahar
-
Selam kızlar_!
Benim sorunum sırtımdaki sivilceler.. Ne yapsam geçiremedim ufacık ufacık ve iz bırakıyorlar, kötü bir görüntü oluşuyor özellikle de yazın( Arkadaşım Dermoday Salyangoz kremini yüzüne kullandı yuzunde cok sivilce izleri vardı eskiden ama şimdi eser yok. Acaba yüzde gösterdiği etkiyi sırtımda da gösterir mi diye merak ediyorum. nolur yardımcı olun. Eğer kullanan ve memnun kalan varsa hemen alıp başlayacağım. Çok sıkıldım bu izlerdennn
Selam kızlar_!
Benim sorunum sırtımdaki sivilceler.. Ne yapsam geçiremedim ufacık ufacık ve iz bırakıyorlar, kötü bir görüntü oluşuyor özellikle de yazın( Arkadaşım Dermoday Salyangoz kremini yüzüne kullandı yuzunde cok sivilce izleri vardı eskiden ama şimdi eser yok. Acaba yüzde gösterdiği etkiyi sırtımda da gösterir mi diye merak ediyorum. nolur yardımcı olun. Eğer kullanan ve memnun kalan varsa hemen alıp başlayacağım. Çok sıkıldım bu izlerdennn
Valla ben BIM den Dermoday degil ama Queen Elizabeth diye bir marka aldim cok memnunum. BIM zaten urun satiyorsa kalitelidir, ben de de ayni sorun var sadece yuzumde degil, sirt hatta dekolte kismimda var buraya da kullanmaya basladim
ayy bende bugün gördüm bimde o kremi ama arastırmadan almak istemedim bende sivilce ve izleri için kullanmak istiyorum sonuclarını yazarsan cok sevinirimmm
bende bu gün aldım bu kremden yağlı bir krem cildin yağlıysa alma derim. hemen emilen yağsız bişey olsa bana iyi olurmuş. yağlı cilde yağlı kremler iyi gelmiyor.
ayy bende bugün gördüm bimde o kremi ama arastırmadan almak istemedim bende sivilce ve izleri için kullanmak istiyorum sonuclarını yazarsan cok sevinirimmm
salyangoz plus olanını 1 haftadır kullanıyorum cildimdeki değişikliği herkes farketti.genişlemiş gözenekler azaldı sivilceler izler hafifledi ve parlıyor.denemeye değer 1 ay sonunda tekrar görüş yazarım...
Selam kızlar_!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?