Sivilceli Ciltler Dermoday Salyangoz Kremi kullanan var mıı_??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rashabahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
1.311
0
66
Balıkesir
Selam kızlar_!
Benim sorunum sırtımdaki sivilceler.. Ne yapsam geçiremedim ufacık ufacık ve iz bırakıyorlar, kötü bir görüntü oluşuyor özellikle de yazın ( Arkadaşım Dermoday Salyangoz kremini yüzüne kullandı yuzunde cok sivilce izleri vardı eskiden ama şimdi eser yok. Acaba yüzde gösterdiği etkiyi sırtımda da gösterir mi diye merak ediyorum. nolur yardımcı olun. Eğer kullanan ve memnun kalan varsa hemen alıp başlayacağım. Çok sıkıldım bu izlerdennn

bende merak ediyorum eğer faydası varsa gözeneklerim ve sivilce izlerim için kullanmak istiyorum galiba pek ismini duyan yok bende kendi stelerinde gördüm..

ben yüzüm için kullanmıştım bende sivilce çıkardı...yani sivilce için kullanmamıştımm yüzüme krem için bi yakınımız satmıştıı zaten bayagı pahalıdır... yüzüm sivilcelenince hemen kullanmayı kestim..benim cildim çok yaglı.. hiç iyi gelmemişti bana...

Canım benim bildiğim salyangoz kremleri kırışıklık ve çatlaklar için kullanılır. Ben bonviva salyangoz kremini bunun için kullanıyorum. hem yüzüme hemde çatlaklarıma sürüyorum. nerisona c krem var bende buradan öğrendim. eczaneden alabilrsin oda etkili. ama ilaç kullanmam illaki bitkisel bir krem kullanırım diyorsan sana önereceğim bitkisel olan en güzel krem bence dermaderm sivilce kremi. bende arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım. nerden aldın diye sorarsan internetten birtutambitki.com dan aldım.

Valla ben BIM den Dermoday degil ama Queen Elizabeth diye bir marka aldim cok memnunum. BIM zaten urun satiyorsa kalitelidir, ben de de ayni sorun var sadece yuzumde degil, sirt hatta dekolte kismimda var buraya da kullanmaya basladim

Valla ben BIM den Dermoday degil ama Queen Elizabeth diye bir marka aldim cok memnunum. BIM zaten urun satiyorsa kalitelidir, ben de de ayni sorun var sadece yuzumde degil, sirt hatta dekolte kismimda var buraya da kullanmaya basladim

ayy bende bugün gördüm bimde o kremi ama arastırmadan almak istemedim bende sivilce ve izleri için kullanmak istiyorum sonuclarını yazarsan cok sevinirimmm

ayy bende bugün gördüm bimde o kremi ama arastırmadan almak istemedim bende sivilce ve izleri için kullanmak istiyorum sonuclarını yazarsan cok sevinirimmm

bende bu gün aldım bu kremden yağlı bir krem cildin yağlıysa alma derim. hemen emilen yağsız bişey olsa bana iyi olurmuş. yağlı cilde yağlı kremler iyi gelmiyor.

arkadaşlar konuyu güncel tutmak ıstedım merhabalarr
bende dun aldım bu kremı
yuzumde sıvılcelerden kalma kırmızılıklar hatta morluklar vardı kucuk lekeler seklınde bunu onerdı aktar
cıldım yaglı sayılır ama krem bana cok yaglı gelmedı nedense
dun aksam ve bugun sabah sürdüm cok merak edıyorum bı degısıklık olacak mı
en cok yuzumdekı renk dengesızlıklerınden sıkayetcıyım cıllerımde var ama onlar uzerınde etkısı var mı bılmıyorum
daha once kullanmaya baslayan arkadaslar varsa eger ne tur etkıler oldu veya etkısı oldu mu yazarlarsa sevınırım
bıde kac gunde degısıklık gorulmeye baslar kı

merhaba, ben kullanalı 1 ay oldu. Acayip memnunum, cildim karma yani alın, burun, çene kısmım yağlı. Ama nemsiz. Bazı yerlerde kurumalar olmuştu zaten cildin yağlı olması demek nemli olması demek değildir. Bim deki salyangoz kremi bana çok iyi geldi. Cildim daha nemli ve asıl sorunum lekelerin - sivilce lekelerimin azaldığını hissettim. Zaten demiştim yaa bim satıyorsa sonuna kadar güvenirim. Bence denemeni tavsiye ederim...

Merhaba, dermoday önceden kullandım ama sonuç sıfır. Bim'de kız kardeşim vasıtası ile queen elızabeth salyangoz kremini kullanmaya başladım. üzerinde 8 etki 1 arada yazıyor, fiyatı çok çok uygun olduğu için de acayip hoşuma gitti. Gerçekten 8 etki yalan değil, leke, kırışıklık, sarkma, matlık ben de bunlara iyi geldi, cildimde ince kırışıklılar var, eee yaş 35 oldu çok doğal:) ama şimdiden düzenli bakım ile inş kurtulucam. Herkese tavsiye ederim kızlarrrr:)

salyangoz plus olanını 1 haftadır kullanıyorum cildimdeki değişikliği herkes farketti.genişlemiş gözenekler azaldı sivilceler izler hafifledi ve parlıyor.denemeye değer 1 ay sonunda tekrar görüş yazarım...

Merhabalar, konu üzerinden çok zaman geçmiş ama şimdi bende kullanmaya başlayacağım bu ürünü. Memnun kaldınız mı acaba? :13:

merhaba,
ben kullandım ancak sivilce gidermede çok etkili değil, fakat leke giderme ve onarımı özelliği gerçekten iyi. sivilcelerimden procsin mavi anemon yüz yıkama köpüğü ve yanında bioderma sebium hydra kremi yüzümde kullandım, sivilcelerim geçti, şimdi sırtıma başladım 3 veya 4 gün oldu. annem yardımcı oluyor uygulama konusunda. gözle görülür düzelme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…