Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri dermobitkisel gögüs büyütücü

fenomen

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
1.281
1.962
Küçük göğüsler için ideal bir üründür.
Çeşitli nedenlerden dolayı büyüyesi gecikmiş ve küçük
kalan göğüsler için kullanılabir.
Göğüs dokusunu besleyerek dolgunlaşmasını sağlar.
Göğüsün doğal ve ideal ölçüye kavuşmasını sağlar.
Doğal bitki özleri içerir, yan etki oluşturmaz.

Ürün içeriğindeki doğal bitki özleri ve vitaminler sayesinde, göğüs bölgesini besleyerek dolgunlaşarak şekillenmesine yardımcı olur.

Düzenli kullanıldığında ideal ölçünüze kavuşmanızı destekler. Doğal içeriği sayesinde yan etki oluşturmaz ve cildinizi besleyerek hoş bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Kullanımı :
Sabah akşam koltuk altından başlayarak dairesel hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru on dakika göğüs bölgesine masaj yaparak yayılması sağlanır.

Ürün kullanıldıktan sonra uygulama bölgesi 12 saat su ile temas ettirilmemelidir. Düzenli kullanılması tavsiye edilir.

KIZLAR WARMI BU ÜRÜNÜ KULLANAN YORUMLARIDA BAYA İYİ MANTIKLI GELDİ BANACADIARZUCADIARZU

canikom ne kadar süre kullanılması gerekiyo hiçbişey yazmıyor.. bence bi işe yaramaz bide pahalı yaa 65 tl mirmirmirmir

ewet baya pahalı ama yorumlar çok iyi bide eczanede satılıomuş ya ne bilim mantıklı geldi bana

kız haftada bi beden dioo iice tozutmuş bunlar haaa :KK70:

ya içeriğinde hangi bitkiler olduğunu merak ettim şimdi.öğrenen arkadaşımız olursa yazsın bi zahmet.
öğrenip de yazanlara , öğrenemediğinden yazamayanlara şimdiden teşekkürler....:eek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

bı haftada bı beden dıyosa sısırıyo olabılır yanı ama kalıcı olacagını sanmam yaglanma olsa bu kıdar kısa surede olurmu acaba:1closedeyes:

Kızlar, bütün göğüs bakımı forumlarına demobitkiselin reklamını yapmışlar üye olarak, bu şekilde ucuz reklam çabasında olan bir firmanın ürünleri kesinlikle güvenilir değildir, muhtemelen yorumları yapan kişilerde kendi adamlarıdır, yazıklar olsun!!! Almayın ve kullanmayın, sanki adminimiz, dermobitkisel reklam yapsın diye açtı bu forumu, burası dingonun ahırı ya!!! Çok sinirlendim, mazur görün kızlar!!!

memelerimi hiç sevmiyorum ama hamıleyken bayılıyorum ılle hamılemı olmalıyım yavvvv?

memelerimi hiç sevmiyorum ama hamıleyken bayılıyorum ılle hamılemı olmalıyım yavvvv?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok hoşuma gitti walla düşüncen,sen gene hamile olabiliyosun,biz onu da olamıyoruz henüz,biz napalım:roflol:

Kızlar, bütün göğüs bakımı forumlarına demobitkiselin reklamını yapmışlar üye olarak, bu şekilde ucuz reklam çabasında olan bir firmanın ürünleri kesinlikle güvenilir değildir, muhtemelen yorumları yapan kişilerde kendi adamlarıdır, yazıklar olsun!!! Almayın ve kullanmayın, sanki adminimiz, dermobitkisel reklam yapsın diye açtı bu forumu, burası dingonun ahırı ya!!! Çok sinirlendim, mazur görün kızlar!!!

ay bende oondan şüpheleniorum zaten işte swordcum yaaaa banada imkansız geldi haftada bi beden bencede kendi adamları yazmış gibi geldi yaa ama gururumuzla oynuyolar yaaaa walla bıktm yaniii :1no2::1no2:

walla heee hamile kalıp çocuğuuu doğurup atsamda memelerimi alıp kaçsammı acepp :jeyyar:

O çocuğu doğurduktan sonra kaçabilyorsan kaç tabii :) Ben evlenip doğurup sonra adamı başımdan atmayı planlıyorum oysaki :)

heeee oda mantıklı aslında bakkkk yerimseniben ama ya o bizi başından atarsa hemde doğurmadan veletini :roflol::roflol::roflol:

X