Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç hafta önce dermoid kist ameliyatı oldum yumurtalıklarimda hiç bir zarar çıkmadı alınmadı da çok şükür başından geçen varmı ameliyat sonrası gebelik çocuk hemen kalan yada deneyimleyen?
Üç hafta önce dermoid kist ameliyatı oldum yumurtalıklarimda hiç bir zarar çıkmadı alınmadı da çok şükür başından geçen varmı ameliyat sonrası gebelik çocuk hemen kalan yada deneyimleyen?
Merhaba benim tüplerimin alinmasi sırasında dermoid kist olduğu görüldü ve alınmışti. Ama zaten tüplerim alındığı için ben tüp bebek yaptiriyorum suan 4 haftalık hamileyim.
Merhaba benim tüplerimin alinmasi sırasında dermoid kist olduğu görüldü ve alınmışti. Ama zaten tüplerim alındığı için ben tüp bebek yaptiriyorum suan 4 haftalık hamileyim.
Doktorum bana onlarin belli bir cm ye ulastiginda mutlaka alinmasi gerektiğini ama o belirli cm ye kac yilda ulasir ulasir mi on goremeyeceklerni soyledi muhtemelen sizin ki küçüktür almadiklarina göre belki hic buyumeyedebilir
Doktorum bana onlarin belli bir cm ye ulastiginda mutlaka alinmasi gerektiğini ama o belirli cm ye kac yilda ulasir ulasir mi on goremeyeceklerni soyledi muhtemelen sizin ki küçüktür almadiklarina göre belki hic buyumeyedebilir
Benim 6 yada 7 cm mis yumurtalık dahi bişi almadım gayet normal dedi umarım Allah'ım hiç kimsenin kucagini boş birakmasin hep birbirimize dualar edelim
Merhabalar ben 11 haftalık gebeyim maalesef burnumdan nefes almakta zorlanıyorum ve ameliyat olmam gerekiyor doğumda bana sorun olacağını düşünüyorum böyle bir ameliyat olan var mı yada olduğunu duydunuz biri?