Dermatoloji sayin doktor Vefa Gönenc

melahat1953

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
1
0
70
merhaba doktor bey sizi kanal D de dinledim ve telofonla ulasamadim dinlediklerimden etkilenerek size yazarak ulasmaya calistim insallah banada yardiminiz olur benim sorunum yillardir beri agri cekiyorum eklem va kas yerlerinden ve uyudugum esnadacok siddedlenerek kiramf ve uyusarak uykudan uyanarak tekrar uyumaya caliyorum yorgunlukla kalkiyorum doktorlara gittigimde agri kesicili veya uyku ilaci derken hic biri yardimci olmuyor en son neoroloji doktoruna gittim ve agrilarin kalbime ve ensemden beynime dogru sanki tonavidayla sokup buker gibi agrilarin artigini ve gözlerime kum dökülmus gibi yandigini tarif ettim doktor bana enfeksiyon olabilecegini söyleyip 10 sise ilacli serum koldan vurdu baska haplarda verdi yillarca cektigim agrilarim cogu gecti doktorum ayriyeten psychiatrie uzmaniydi 5 sene haplarla gece ........ gunduz ...... alarak devam ettim ve biraktim simdi tekrar agrilar ayni derece yükseldi ve ortopedi dokroru her gidisimde ayni anda 5 igne sirt bölgeme vuruyor agrilarim gecici olarak hafif liyor ve benim israrimla serum yaptiriyorum serumun icindekiler .................. on sise veriliyor ve kendimi daha iyi hisediyorum benim agrilarim bir sene veya birbucuk sene sonra gene tekrarliyor bu hastalik

benim siz herpes veya zono hastaliklriyla bir ilgisi olabilirmi ben yasimi yaziyorum 59 yasindayim viyanada yasiyorum turkiyede istanbulda beykozda cubukluda geldigimde kaliyorum hastaliklarima gelirsek 36 yasimda miyomdan dolayi rahimi aldilar
5 sene evvel safra kesesinide aldilar gencligimdede devamli kadin hastaliklarindan devamli muzdariptim infeksion ve bakteri oluryordu kasintilar ve sismeler olordu vacinalde ve amliyatta sora kismen azaldi ama ginede seyrekte olsa genede oluyor aaba bundan dolayi vucudumda bu agrilar olabilimi lekelere deginirsem sirtimda kuregimin altinda yillardan beri hafif kahve rengi 15santim civarindaleke var zaman zaman kasinti yapiyor dermotoloka gittim elile ve gözüyle söyle bir bakti ve merhem verdi baska bir sey sakincali olmadigini söyledi hafif kasintidan baska benide rahatsiz etmiyor doktor bey benim bu ayrintilara girmemin sebebi acaba benim hastaligim sizin anlatiginz herpez gurubunun icinde olabilirmi yazdiklarimin uzun olup sizin degerli vaktinizi aldigim icin ve beni aydinlatacaginizi umut ederek hayrli gunler
HTML:
dileyerek simdiden cok tessekur ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
canım belkı burda yazını gormeyebılır bence vefa beyın kendısıne ait site var googleden yazıp bulabılırsın daha cabuk cvp alman ıcın soyluyorum.

Merhabalar,
Ben 2 yıl önce akne ve mantar şikayetlerimle ilgili Alman Hastanesi'ndeylen Vefa Bey'e gitmiştim. Kendisi gerçekten çok iyi, ilgili, anlayışlı bir hekim. Daha önce Acıbadem'de cildiyeye gitmeme rağmen çözüm olmayan sorunlarım Vefa Bey'in sayesinde 15 günde geçti.Ben de inanamadım...Kendisini tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…