Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Çatlaklarımın olduğunu söyledim göster dedi.Basenlerimi gösterdim eski çatlaklar dedi.Peeling yazdı.Kimyasal peeling yazıyorum eldiven takarak uygulayacaksın dedi.Göğsümde alt bacaklarımda,belimde falanda var onlardada olur mu dedim hepsinde dedi ama yazdığı peeling 121 tl idi.Annemi dermatoloğa gitmeye zor ikna etmiştim peelingi almadı.Ona göre çatlaklar önemsiz.Olursa olsun boşver diyor ama ben daha 17 yaşındayım
Dizimin üstündede olmaya başladılar.Bebe yağıyla yağlanıyorum ama hala ufak ufak çatlıyor.Dermatolog yapacak birşey yok yapınla alakalı dedi.Verdiği peeling ise Glicolic asid pads %10.Bu ürünü daha önce kullanan var mı?Satan eczacı iyi bir üründür gerçekten sonuç alırsınız dedi ama eczacı tanıdığım takma kafana bu kadar o parayı boşa verme.İşe yarayacağını zannetmiyorum diyor.Bende sizlerle paylaşmak istedim
canım ben de 19 yaşındayım ve bacaklarım komple çatlak belimde de var kollarımda da çıkmaya başlayınca korkup gittim çatlaklarıma bakmadı bile yapınla alakalı genetik de olabilir fln dio tedavisi yok ama ben sana bikaç şey yazim dedi ben de almadım işe yaramıcaksa madem nie bi ton para verim herşeye çare buldular şu çatlaklara bi çare bulamadılar ne yazıkki
Bendede sadece görmüş olmak için baktı.Napıcaz biz ya
Ben çatlamaya devam ediyorum.Hadi çözümü yok engellemeninde mi yolu yok?Kremleniyorum,yağlanıyorum vitamin içiyorum kilo almıyorum tamamda ben neden çatlıyorum?