Çatlaklar Dermatoloğa giden var mı ?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.447
948
Kızlar çatlakları için doktora muayene olan var mı ?
Kozmetik ürünler verip gönderiyor mu yoksa ilaçla kremlerle dokuyu çatlağı tedavi mi ediyor ?
Giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum çünkü doktora gidipte doktardan çatlak bu geçmez falan derse bana iyice yıkılırım sonuçta normal bişi değil bu oyle olmasa herkeste görülürdü cilt tipinde sorun var demekki demi kuru cildim var bu benım dez avantajım fakat olanlarıda tedavi azcık ta olsa mümkündür diye düşünüyorum
kozmetik ürünlere inanmıyorum benım gibi yıllardır olan çatlaklar için madecassol gibi medical ürünler iyileştirir doktorun vereceği kremleri kullanmak öyle azalacağına inanıyorum sonuçta işi bilen uzmanından sonuç almak istiyorum

Beni anlayan benim gibi olanınız var mı ?

çatlakların tedavisi yok diyip gönderiyorlar yada adet yerini bulsun diye uyduruktan bir krem yazıyorlar tamam ben 3 ayrı doktora gittim hep aynı muameleyi gördüm.

bugun özel bi hastanenın cildiye bölümündeki bayan uzman doktorna gittim.
catlaklarımı tenim esmer olsaydı eğer lazerle tedavi edilebileceğini söyledi fakat beyaz tenli oldugum için sporla falan gececeğini soyledi.fakat yınede krem yazayım bi sonucta alamayabilirsin dedi .
kese yapmayı sordum sakın kese catlağı azdırır dedi cızık cızık yapar cogalır dedi
nemlendırmek en iyisi dedi bendeki beyaz uzun süreli çatlak keske zamanında bilinc olsaydım da erken harekete gecseydım gec kaldım ama en azından yenı olusabilecekleri engellemek için eskiyide geriletmek için bi yağ ve bi de krem verdi özelden isteyenlere adını yazabilirim.sanırım burdan yazmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…