Çatlaklar Dermaroller'i Gögüs için kullananlar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

busrae

<3
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.334
5
Selam kızlar,:79: dermaroller alıcam gögüsümdeki çatlaklar için sıkılaştırdığını da söylüyorlar
bu etkileri alabilmem için kaç mm'lik almam gerektiğini bilmiyorum
sizce 1mm mi ? yoksa 1,5mm'i fayda gösterir ?

Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim :KK71:

canım ben kullanıyorum dermarolleri göğsüm için. 1,5mm olanından bence sende öyle al cunku zaten hepsini batıramıyorsun iğnelerin gözünü korkutmak gibi olmasın ama acı veriyo gerçekten:) işe yaradı mı? daha 5. seansımı yaptım görüntüsü azaldı hatta minicik bir bölgede artık catlağım yok :)
:21:

İnt.den sipariş verdim canım daha elime ulaşmadı, İğneden de çok korkan bi insanım
nasıl yapıcam bilemiyorum açıkcası, Yaptıktan sonra gögüslerine bişey sürüyomusun ?
Sıkılaşma da oluyo diyolar ama bilemiyorum sen hissettin mi ?:KK31:

ben dermarolleri uyguladıgımda medacassol ve bepanthene suruyorum. gün içerisinde de surekli nemlendiriyorum kantoron fln suruyorum. surekli brseyler suruyorum yani.çatlaklar daraldı baya.bence mantıken sıkılaşması lazım. ama ben her yerine uygulamıyorum o yuzden atıp tutmayayım burada:):21:

1,5luk aldım canım netten sipariş verdim halaa gelecek bekliyorum merakla :KK31:
gerçi nasıl batırıcam onu bilemiyorum ama yapacaz mecbur :KK37:

1,5luk aldım canım netten sipariş verdim halaa gelecek bekliyorum merakla :KK31:
gerçi nasıl batırıcam onu bilemiyorum ama yapacaz mecbur :KK37:

ben günlerce evde beklettim hazır hissettim kendimi deli cesareti geldi işte bide yaparken sinek ısısrığı gibi bişeyde sonrası alev alaev yanma hissi buz kalıpları koyuyorum serinletsin diye :KK70:

ben günlerce evde beklettim hazır hissettim kendimi deli cesareti geldi işte bide yaparken sinek ısısrığı gibi bişeyde sonrası alev alaev yanma hissi buz kalıpları koyuyorum serinletsin diye :KK70:

Sağol canım yaa =)) içimi ferahlattın heee :KK37: artık acısından falan geçtim, cuma günü denize gidicem sonra uygulamaya başlıcam
büyük ihtimal p.tesi falan yaparım.. Canım nasıl değişimler ? Çatlakların düzeyi nasıldı şimdi nasıl oldu ?
ben medicasoll krem ve kuşburnu yağı aldım onları kullanmayı düşünüyorum :97:

Sağol canım yaa =)) içimi ferahlattın heee :KK37: artık acısından falan geçtim, cuma günü denize gidicem sonra uygulamaya başlıcam
büyük ihtimal p.tesi falan yaparım.. Canım nasıl değişimler ? Çatlakların düzeyi nasıldı şimdi nasıl oldu ?
ben medicasoll krem ve kuşburnu yağı aldım onları kullanmayı düşünüyorum :97:

ben iki kere kullandım haftada bir yaptım kuşburnu yağı biraz cildimi yaktığından önce jojoba yağı ile karıştır derim. Etkisine gelince bence en mantıklı yöntem bu ben kahve limondan tut madegasol acnecel falanda denedim . iç bacak ve göbeğimde değişim göremedim yumşak olduğundan sanırm bide göbek bölgesi daha yarık gibiydi belki ondan ama bacaklarımda ve kalçamda derin liklerin azaldığını biraz daha yüzeye çıktığını yer yer daraldığını gözlemledim. Allahım herkesin çatlağı geçer inşallah ya

X