Cilt Bakımı Ürünleri Dermaroller

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

HayalSeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
9
1
27
Merhaba arkadaşlar sivilce leke ve çukurlarım var. Uygulayan var mı? Dermaroller sonrası differin sürsem olur mu ?

Merhaba arkadaşlar sivilce leke ve çukurlarım var. Uygulayan var mı? Dermaroller sonrası differin sürsem olur mu ?
Hic dusunme bile hemen alin harika harika baskada birsey demiyorum hijyene cok dikat edin harfiyen uyun birde cok kanatir sekilde hirpalamayin kazimayin yuzunuzu yani hali siler gibi sonrasi super oluyo yani ben cok memnun kaldim. Dermaroller le birlikte eczane den aldigim e vitamin ampul kulaniyorum . Hic birseyden bukadar memnun kalmamistim ve ilk kulanimda bile farketiyor hoscakalin

Hic dusunme bile hemen alin harika harika baskada birsey demiyorum hijyene cok dikat edin harfiyen uyun birde cok kanatir sekilde hirpalamayin kazimayin yuzunuzu yani hali siler gibi sonrasi super oluyo yani ben cok memnun kaldim. Dermaroller le birlikte eczane den aldigim e vitamin ampul kulaniyorum . Hic birseyden bukadar memnun kalmamistim ve ilk kulanimda bile farketiyor hoscakalin
yalniz diferin yazmisiniz o soyucu birsey bence tahris olur ikisini beraber kulanmayin ben eczaneden evitamini kapsul kulaniyorum yatisin diye cildim o anda

Siz nerden aldiniz dermarolleri peki

Bende dermaroller siparişi verdim youtuberlar baya memnun gibi izlediğim kadarıyla inşallah memnun kalırım uygulamaya başladıktan sonra gelişmeleri olumlu veya olumsuz sizinle paylaşırım arkadaşlar

Kızlar ben de dermaroller almayı düşünüyorum ancak serumlarla da destek sağlamak istiyorum.yanak kenarlarındaki çizgiler için kollejen serumu mu vitamin serumları mı önerisi olan var mıdır ?

Kızlar ben de dermaroller almayı düşünüyorum ancak serumlarla da destek sağlamak istiyorum.yanak kenarlarındaki çizgiler için kollejen serumu mu vitamin serumları mı önerisi olan var mıdır ?
Merhaba‍♀️ Ben öneri olarak sana vitamin serumunu kullan derim zaten dermaroller uygulamasından sonra ciltt kollajen üretimini arttırıyor. Vitamin ile desteklemen daha doğru olur bence

Merhaba‍♀️ Ben öneri olarak sana vitamin serumunu kullan derim zaten dermaroller uygulamasından sonra ciltt kollajen üretimini arttırıyor. Vitamin ile desteklemen daha doğru olur bence
Vitamin bu dudak kenarı çizgilerine iyi gelir mi ki acaba.daha anti aging bişeyler kullanmak gerekir gibi geliyor bana

Vitamin bu dudak kenarı çizgilerine iyi gelir mi ki acaba.daha anti aging bişeyler kullanmak gerekir gibi geliyor bana
İçerisinde hyalurolik asit bulunduran bir tonik kullanabilirsin. Hyalurolik asit’in cildi gençleştirme, taze tutma gibi özellikleri var. Çizgilerine de iyi geleceğini düşüniyorum.

Teşekkür ederim ben kimyasal peeling yapıyorum iyi geliyo gibi bakalim
Merhaba benim de goz altinda gunes lekesi var siz nerden aldiniz evde kendiniz mi yapiyorsunuz ben bir suru krem kullandim gecmedi artik son care diyorjm kimyasal peeling ve krkuyorum cildjm yanar veya sahte peeling alirim diye bilgi verebilir misiniz. Tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar. Ben denedim size faydası olur diye yazıyorum. İnternette satılan dermarollerlardan aldım. Vücudumda çok çatlak var. Sırf etkisi görülsün diye en çok çatlak olan diz bölgeme uyguladım ilk dermarollerı. yapmadan önce resim çektim. 2 gün kadar kızarık kaldı aşınmış gibi sonra o görüntü gidince resim çektim. 2 resim arasında ilk seferde bile inanılmaz fark var. Gerçekten denemeye değer. Ama ben sonrasında kendi canımı kendim yakamadığımı fark ettim ve dermarollerı rafa kaldırdım. Size tavsiyem kesin sonuç almak istiyorsanız mutlaka bunu deneyin

X