Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic dusunme bile hemen alin harika harika baskada birsey demiyorum hijyene cok dikat edin harfiyen uyun birde cok kanatir sekilde hirpalamayin kazimayin yuzunuzu yani hali siler gibi sonrasi super oluyo yani ben cok memnun kaldim. Dermaroller le birlikte eczane den aldigim e vitamin ampul kulaniyorum . Hic birseyden bukadar memnun kalmamistim ve ilk kulanimda bile farketiyor hoscakalinMerhaba arkadaşlar sivilce leke ve çukurlarım var. Uygulayan var mı? Dermaroller sonrası differin sürsem olur mu ?
yalniz diferin yazmisiniz o soyucu birsey bence tahris olur ikisini beraber kulanmayin ben eczaneden evitamini kapsul kulaniyorum yatisin diye cildim o andaHic dusunme bile hemen alin harika harika baskada birsey demiyorum hijyene cok dikat edin harfiyen uyun birde cok kanatir sekilde hirpalamayin kazimayin yuzunuzu yani hali siler gibi sonrasi super oluyo yani ben cok memnun kaldim. Dermaroller le birlikte eczane den aldigim e vitamin ampul kulaniyorum . Hic birseyden bukadar memnun kalmamistim ve ilk kulanimda bile farketiyor hoscakalin
Siz nerden aldiniz dermarolleri pekiHic dusunme bile hemen alin harika harika baskada birsey demiyorum hijyene cok dikat edin harfiyen uyun birde cok kanatir sekilde hirpalamayin kazimayin yuzunuzu yani hali siler gibi sonrasi super oluyo yani ben cok memnun kaldim. Dermaroller le birlikte eczane den aldigim e vitamin ampul kulaniyorum . Hic birseyden bukadar memnun kalmamistim ve ilk kulanimda bile farketiyor hoscakalin
Biraz gec gordum internet uzerinden satan cok site var titanyum igneli olmasina dikat ederseniz integram da bir dermaroller satan sitelerden birinden aldim memnun kaldimSiz nerden aldiniz dermarolleri peki
Teşekkür ederim ben kimyasal peeling yapıyorum iyi geliyo gibi bakalimBiraz gec gordum internet uzerinden satan cok site var titanyum igneli olmasina dikat ederseniz integram da bir dermaroller satan sitelerden birinden aldim memnun kaldim
Merhaba Ben öneri olarak sana vitamin serumunu kullan derim zaten dermaroller uygulamasından sonra ciltt kollajen üretimini arttırıyor. Vitamin ile desteklemen daha doğru olur benceKızlar ben de dermaroller almayı düşünüyorum ancak serumlarla da destek sağlamak istiyorum.yanak kenarlarındaki çizgiler için kollejen serumu mu vitamin serumları mı önerisi olan var mıdır ?
Vitamin bu dudak kenarı çizgilerine iyi gelir mi ki acaba.daha anti aging bişeyler kullanmak gerekir gibi geliyor banaMerhaba Ben öneri olarak sana vitamin serumunu kullan derim zaten dermaroller uygulamasından sonra ciltt kollajen üretimini arttırıyor. Vitamin ile desteklemen daha doğru olur bence
İçerisinde hyalurolik asit bulunduran bir tonik kullanabilirsin. Hyalurolik asit’in cildi gençleştirme, taze tutma gibi özellikleri var. Çizgilerine de iyi geleceğini düşüniyorum.Vitamin bu dudak kenarı çizgilerine iyi gelir mi ki acaba.daha anti aging bişeyler kullanmak gerekir gibi geliyor bana
Merhaba benim de goz altinda gunes lekesi var siz nerden aldiniz evde kendiniz mi yapiyorsunuz ben bir suru krem kullandim gecmedi artik son care diyorjm kimyasal peeling ve krkuyorum cildjm yanar veya sahte peeling alirim diye bilgi verebilir misiniz. Tesekkur ederimTeşekkür ederim ben kimyasal peeling yapıyorum iyi geliyo gibi bakalim