Dermaroller mı acnelys mi?

sevde32

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
1
0
34
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum. Benim sivilce izlerim, geniş gözeneklerim ve pürüzlü bir yüz cildim var. Bu sorunlar için 5 ay önce TCA peeling yaptırdım. Fakat ilk seans sonrası 2 hafta sonra yüzümde sivilceler çıktı. Şimdi o sivilceleri daha yeni geçirmeyi başardım. O yüzden peeling bana iyi gelmedi bir daha yaptırmayacağım.

Geriye 2 seçeneğim kaldı Dermaroller ve acnelys. Sizce hangisi daha etkili? Dermarollerin hangi ölçüsünü kullanmalıyım ben 1.5 düşünüyorum. Acnelys'in 3 farklı modeli var. krem, jel, fort isimlerinde. Hangisi daha etkilidir

Dermaroller mı? Acnelys mi?

merhaba sevdacım acnelyse çok etkili bir krem .. Krem olanını diyorum yanlz ben kullanamadım yzüm sürekli soyuluyordu .. Yani okula gidip geliyorum daha fazla o pullanmayı çekemeyecğim için bıraktım kremi .. Eger ki sorun değil ben yüzüm soyulsun sonucunda güzel olayım dersen acnelyseyi çok araştrdım ve çok uzmanla görştum her türlü sorunu cevaplarım .. Dermarollere başladım 2 hafta önce onda da az çok blgiliyim .. Benim de sorunum senin gibi gözeneklerim var cildimde çok fazla . Şuan tek ürün kullanıyorum dermarollerle brlikte ama daha ürün arayşndayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…