Sivilceli Ciltler Dermaroller kullanımı öncesi ve sonrası kullanılması gereken kremler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hatice001

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
2
0
6
Konya
Kızlar merhaba,

Forumu ne zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasip oldu.

Buradan etkilenerek ve dermaroller hakkındaki yorumları okuyarak bende dermaroller aldım (1.5 mm).

Yüzümde sivilce oyukları ve lekeleri var, bunların tedavisi için kullanacağım dermarollerı. Yağlı bir cilde sahibim.

Bir çok yorumu okudum ama kafam karıştı biraz.

Dermaroller işlemini uygulamadan önce ve sonra hangi kremleri uygulamam gerekir veya siz hangi kremleri uyguluyorsunuz? Hangi tedavide hangi kremleri kullandınız? Ne kadar faydasını gördünüz ?

Ayrıca saçım içinde aldım küçük bir tane, bunu uygularken kreme gerek varmı?

Aydınlatırsanız çok çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu ben de merak ediyorum ve pek bi bilgim yok acikcasi. Kok hucre serumu kullanilmasi gerektigini duydum, lakin hepsi cok pahali. Vitamin C icerikli serumlarin da etkili olcagini soyluyorlar.

Ben Dermaroller (0.5) sonrasi kullanmak icin Lancome Genifique Serum aldim, lakin ne ise yaradi dersen hic bilmiyorum. Param gitti o kadar. Dermaroller kullananlar, anca 1 sene de cok cok az etki gorduklerini soyluyorlar. Daha cok etki gorenler ise, dermaroller'i disarda yaptiranlar. Orda daha derinlemesine yapildigindan mi, yoksa kullandiklari kremlerden mi, bilmiyorum acikcasi. Ama Dermaroller'in kendi etkisinden cok kullanilan urunler sayesinde cildin iyilestigini soyleniyor.

Ben Dermaroller konusunda pes ettim malesef.

Teşekkür ederim cevabın için. Bende baktım kök hücre serumlarının fiyatlarına, dediğin gibi 200 TL nerdeyse, çok pahalı. Dışarda bir hekime danıştım, dermaroller ile %50 - %90 arasında ciltte düzelme olacağını söyledi. Tabi tedaviyi kendileri uygularsa, seansıda 200 TL en az 4 seans diyor.

Bilmiyorum bende ne yapacağımı. Başka fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
3-4 kez yaptirdim bende iz sorunu yok arada ust uste aknem ciktigi zaman izleri cabul gecsin hemde hucre yenilenmesi hizlansin diye yaptiriyorum guzellik merkezinde devamli musteri oldugum icin dermapene para almiyolar sagolsunlar uygulama icin saf hyolüronik asit kullaniyolar sonrasinda ben imagein elma kok hucresini kullaniyordum 350 tl gibi fiyati vardi ama simdi skin ceutilcalsin pyhto corrective urununu kullancam en onemlisi gunes kremi evde olsaniz bile aksatmayin ilk donemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…