Cilt Bakımı Ürünleri Dermaroller kullanan hassas ciltler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eburc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
55
13
Merhaba

Sivilcelenmeye meyilli, her zaman bir iki sivilce veya izi olan bir cildim var. Omzumda, sırtımda, kolumda sivilce çıkıyor. Büyük kısmı aktif değil, leke halinde duruyor Benim cildim de hassas, kılcal damarlar yüzeyde, kızarmaya meyilli, gözenekli, vücudumun bir kısmı sürekli bir yerlere çarptığım için morluklar içinde , bir de sıcak su döktüm yanık izim de var (Allah beterlerini yaşatmasın)

Bu aleti kullanan bir sürü yorum okudum. Çok az kişi memnun değil. Ama bu aleti kullanıp da benim cildim gibi olanlarda ( gözenek, leke, pasif sivilce, yanık izi..) iyi yorum yapmış.

0,25 mi almam lazım, bu etkisiz kalır mı ya da ne derece etki edecek, aynı anda çeşitli yerde kullanabilir miyim, cildinde renk koyuluğu olan yerlerde kullanıp memnun kalan var mı, bikini bölgesinde deneyen var mı

0,50 ve üstü dermarollerlar ev tipi değilmiş, profesyonellerin yani eğitim almış kişilerin uygulaması gerekiyormuş gibi bir bilgi edindim bir eczaneden ( belki satmak istemedi, bilemeyeceğim :) )

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…