Fakat benim cildimde içten çıkan sivilceler var dermapendeki iğneler sivilceyi patlatıp yaymaz mı?Merhabalar dermapen çok etkili bir tedavidir.Ben 6 seans işlem yaptırdım yüzüm eskisiye nazaran çok iyi durumda.Fakat pahalı olduğu için geriye kalan birkaç seansı yaptıramadım maddi gücüm yetmedi.Hiç düşünmeyin ve tedavi olun.Özelden güzellik merkezinin aıdnı sorma için yazacağım.
Merhabalar, doktorumla görüştüm ve çok fazla aktif sivilcem, deri altında sivilcem olduğu için bana çok uygun olmayacağını söyledi. Roaccutane tedavisine başlama kararı aldık ve 5. günümdeyim. Tedaviden sonra lekem kalırsa dermapenin uygun olacağını söyledi.Ben 2 sene önce bu tedaviyi Mehmet Akgün e yaptırdım fiyat uygun sayılır ama en kaliteli ürünle yaptır bu uygulamayı canım sivilcelerin köklerine giriş çıkış yapıyor iğneler ve iyileştiriyor tabii bir süre iyileşme süreci oluyor yaptırıcaksan da kış aylarında uygulat ve güneş görmesin uygulama olunca yüzün bu tür tedavileri güneş ışınları etkiliyor çünkü.
Haliyle kurutacak inşallah leke kalmaz ve bu şekilde sonuçlanır özel bir araştırma yapmanı öneririm ola ki yaptıracağın zaman iyi gecelerMerhabalar, doktorumla görüştüm ve çok fazla aktif sivilcem, deri altında sivilcem olduğu için bana çok uygun olmayacağını söyledi. Roaccutane tedavisine başlama kararı aldık ve 5. günümdeyim. Tedaviden sonra lekem kalırsa dermapenin uygun olacağını söyledi.
merhaba bende dermapen dusunuyorum nereye yaptırdınMerhabalar dermapen çok etkili bir tedavidir.Ben 6 seans işlem yaptırdım yüzüm eskisiye nazaran çok iyi durumda.Fakat pahalı olduğu için geriye kalan birkaç seansı yaptıramadım maddi gücüm yetmedi.Hiç düşünmeyin ve tedavi olun.Özelden güzellik merkezinin aıdnı sorma için yazacağım.
nereye yaptırdınDermaroller cok iyi bir uygulama bende basladim 2. Seanstayim. Ancak icten cikan sivilcelerin varmis. Cok fazla sivilce olan cilde zaten uygulanmiyor . Ben sordugumdr en fazla 2 3 tane sivilcen olmali yoksa yapamayiz demisti guzellik uzmanim. O nedenle yapmak isteseler bile yaptirma. Fiyat olarak da gayet uygun vermisler seans 350 tl felan oluyor benimde.
Önce iyi bir dermatolog a başvursanız ve hormon testleri yaptirsaniz ben burayı önceden de okuyordum yeni üye oldum burda gördüm güzellik merkezlerinin cahil insanlarla dolu olduğunu sivilceli cilde milimetrelikte olsa iğne batırıyorsunuz sonuçta.BLUEGREENBLUE cilt konusu baya tecrübeli ona soru sorabilirsiniz direkt yardımcı olacaktır.Merhaba arkadaşlar,
22 yaşındayım ve 2 yıldır yanaklarımda ve çenemde sürekli tekrarlayan kanlı sivilceler var. Sivilceler aylarca kalıyor geçmiyor ve dokunsam da dokunmasam da iz kalıyor. İlaç tedavisine de başladım fakat çok faydasını görmedim azalttı yine biraz ama tamemen bitirmedi ve ciddi anlamda çok rahatsız ediyor beni, insan içine çıkmak istemiyorum, hiçbir şeye odaklanamıyorum aklım sadece yüzümde cildimde. Roaccutane kullanmak istiyorum ama bi yandan da korkutuyor beni. Zaten aşırı kuru bir cildim var (buna rağmen nasıl bu kadar sivilcem var anlamıyorum) ve o ilaçta çok kurutma yapıyor. Ben de bugün bir güzellik merkezine gittim ve dermapen uygulamasına başlamak istedim ama ondan da pek emin değilim, sizlere sormak istedim. 10 seans dermapen ve 4 saeansta cilt bakımı yapılması gerek dendi, haftada bir yapılacakmış ve 1270 lira fiyat verdiler (İstanbul Mecidiyeköy'de bir yer) sizce yaptırmalı mıyım fayda görür müyüm ve fiyatı uygun mu bilemedim.
Ha bide laktoz ilgili bir şey olabilir sivilce sorununuz 1 ay boyunca laktozsuz besinler tüketin tereyağı da tüketmeyin cildinizi gözlemleyin bakalımÖnce iyi bir dermatolog a başvursanız ve hormon testleri yaptirsaniz ben burayı önceden de okuyordum yeni üye oldum burda gördüm güzellik merkezlerinin cahil insanlarla dolu olduğunu sivilceli cilde milimetrelikte olsa iğne batırıyorsunuz sonuçta.BLUEGREENBLUE cilt konusu baya tecrübeli ona soru sorabilirsiniz direkt yardımcı olacaktır.