Cilt Bakımı Ürünleri dermalogica chroma white serisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kopy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
99
2
36
Ankara
arkadaşlar bir süredir çene bölgemde sivilcelenme problemi yaşıyorum. Normalde her ay 1 tane periyodik dönemlerde çıkardı ama bu sefer yayıldı ve birkaç aydır geçmek bilmiyor. clinique kullanmaya başladım. çok güzzel temizliyor falan ama sivilceye etkili olmadı. son günlerde biraz söndüler ama lekeleri kaldı. dermalogica nın chroma white serisinin sivilce lekelerine iyi geldiğini öğrendim. Kullanan var mı? internetten daily microfoliant sipariş ettim. başka ürünler de denemek istiyorum ama çok pahalı olduğu için cesaret edemiyorum. tri-active cleanse temizleyici kullanan var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün?

Son düzenleme:
Bu seriyi bilmiyorum ama ben düzenli olarak cilt bakımı yaptırıyorum dermalogica ürünleriyle gayette memnunum.. ürünler çok kaliteli fiyatı biraz tuzlu ama çok güzel

Bu seriyi bilmiyorum ama ben düzenli olarak cilt bakımı yaptırıyorum dermalogica ürünleriyle gayette memnunum.. ürünler çok kaliteli fiyatı biraz tuzlu ama çok güzel

Benim çenemde bir süredir çevresel faktörlere bağlı sivilcelenme problemi oldu ve geçmiyor aylardır:( clinique 3 step serisini aldım. çok güzel temizliyor gerçekten çenem hariç ışıl ışıl oldum :1: sivilcelere her gün bir yenisini eklemeye devam.. ben de araştırdım bu sefer dermalogicanın medibac serisinden skin wash temizleyici, daily microfoliant ve pure light SPF 30 ve active moist sipariş ettim. kesinlikle fiyatlar ortalamanın çok çok üzerinde ama gözümü kararttım. henüz başlamadım kullanmaya. önce sivilcelerimi kurutup Pure light a sonra başlamayı düşünüyorum .Umarım etkili olur ürünler pahalı

Back
X