Çocuk Hastalıkları dermal sinüz hakkında bilgisi olan??????????????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
98
Konya
merhabalar...bebegm 9 gün sonra dördüncü ayını dolduracak iki g ün önce altını temizlerkenfarklı bir sıvının belinden geldiğini gördüm poposunu elimle iyice actım vepopo deliğinin yaklaşık 2 cm üstünde bir delik daha gördüm,basımdan kaynr sular döküldü,yeni olmuş bişey gibi durmyordu fakat ben nasıl fark edemedim???????????doktora gittik,röntgen ulturason falan derken,deliğin öbür ucu açıkmış ve omiriliğe dayanıyormuşmuhtemelen omirilik zarı kalınmış..yoksa doğdugundan beri3 4 kez menenjit gecirmsi lazımdı dedi(enfeksiyona baglı)iyi bir cerrah için bu tırnak batması tedavisi kadar kolay olur dedi....hayatımda ne gördüm nede duydum böyle bi rahatsızlık...netten araştırmalarım sonucundada bi çok insanın muzdarip oldugunu gördüm...doktorumuzda nadir rastladığımız bir durum değil dedi....yeni bebek sahibi olan yeni anneler,gözden kaçabiliyo önemli bişey olmadan ve aklınızdayken kendiniz bebeginizi hemen bi kontrol edin ne olur....

Merhaba canım benim bebeğimin de kuyruk sokumunun hemen üst tarafında doğduğunda küçük bir delik vardı.dr 6 ay olunca emar çektirelim dedi.Bizden sıvı falan gelmiyordu.Emar çekildik ama sonucu henüz gösteremedik.Araştırdım biraz öyle bişey değil galiba.Daha önce yazdıklarıma bakarsan birçok kişide var.Sağlıklı günler diliyorum.

dün konyanın en iyi çocuk cerrahıyla görüştük,oda ne oldugunu daha iyi anlamak için emar istedi,haftaya pazartesi cektirecegiz..emar cektireceginizde senin bebeginede ilaç verdiler mi...bebekleriçin şurup verip uyutuyorlarmış,hareketsiz olması için ...

canım öncelikle geçmiş olsun... konu hakkında bilgim yok... ben bahsettiğin cerrahın adını öğrenmek istemiştim...
bir de ben de kızıma MR çektirdim yaşına göre reçete veriyorlar ona göre eczaneden karışım hazırlattık... onu verdik tabi benim kızım içmedi hepsini çıkardı biz de mecburen iğne vurdurmak zorunda kalmıştık...
tekrar geçmiş osun inallah çok ciddi bir şey değildir...

merhaba biz bir kez emar için gittik atarax şurupla denedik uyumadı.İkinciye tekrar gittik kloral hidrat denen bir ilaç hazırlattık eczaneye kendi dr umuz reçeteye yazdı.popodan onu verdiler uyudu.Problem olmadı çektirdik.Sen daha önce çektirmedinmi emar nasıl bu kanıya vardılar?

doktorumuz röntgen ve ultrason sonucu bu kanıya vardılar..ama cocuk cerrahı emar istedi daha net görülebilmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…