• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermactive marka kozmetik ürünler kullananların yorumlarını alayım...

semraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
16
0
36
İstanbul
dermactive marka kozmetik urunler kullananlarin yorumlarini alayim... urunler galiba piyasada yeni internet kanalindan satis yapiyorlar bu tarz urun cok kullandim ancak fayda gordugum soylenemez. antiaging urununu almayi dusunuyorum yine yanilmak istemiyorum yardimci olursaniz sevirim. tesekkurler simdiden...

kimse kullanmıyor anlaşılan bence bi kreme bu kadar para dökmeyin etkisi olsaydı kimse botoks yada estetik olmazdı bence daha uygun kremlerle düzenli kullanırsanızda etki alırsınız önemli olan uzun vadede düzenli kullanmakdır

canim botoks da kalici bir cozum degilki. zamanla tekrar edilmesi gereken bir olay insanlar neden tercih ediyor anlamiyorum. kalici bir etkisi olsa ne guzel olurdu degilmi? esim isi geregi kozmetik urunlerden anladigi icin aldigim her urunu sorguluyor, genelde aldigim tum urunlere ise yaramaz dedi ve de oyle oldu ama buna bakisi ne olumlu ne olumsuz bende ortada kaldim ama esimin dedigide cilde uyan dogru urunu uzun surede ve duzenli kullanmak ayni senin dedigin gibi. fiyat olarak pahali duruyor, kuaforum argan yagini bu fiyatlardan sattigini dusununcede uygun geliyor :)) senin bildigin bir urun varmidir?

evet keşke bi kalıcı çözüm olsa ama maalesef ben bir ara estee lauder almışdım ama çok pahalı geldi vichy kullandım idare ederdi bakdım olmuyo bide nivea pure nature çıkınca onu deneyim dedim şimdi onu kullanıyorum kötü değil ama iyimi anlayamadım daha eşiniz daha bilgini ben ne desem boş siz eşinizin tavsiye edeceği beğendiği ir ürünü alın hatta burda yazarsanız çok memnun olurum bende kullanırım dediğim gibi düzenli olunca hepsi işe yarar gibime geliyo ben deneme aşamasında bile illa sabah akşam sürmemi aksatmadım kremlerin güneş koruma faktörünün olmasının en iyi kırışıklık kremi diye anlatıldığınıda okumuşdum yani gündüz kremlerinde faktör olmasıda bence cazip suan bu niveada maalesf yok yazda geliyor sağlam bi krem almak lazım hatta forumda oriflame kremlerinde spf faktörlü olduğunu okumuşdum bide onu denicem patenti olan bitkisel içerikli bir marka diye biliyorum güvenirimde araşdırdığım kadarıyla ecollagen3d sanırım spf 15 miş hem uygun sayılır hemde iş görebilir denemden bişey yazmayayım genede benim fikrim bunlar siz genede araşdırın :34:

kampanya yapmislar, kremin yaninda goz cevresi kremi hediye ediyorlarmis. birinden olmadi digerinden memnun kalirim diye dusunuyorum :) umarim husran olmas yine:)) buradan yazarim memnun kalirsam yada kalmazsam... spf li kremler kirisikliklarda degil leke kremlerinde cok daha etkili cunku gunes isiginin lekeyi arttirici etkisi daha cokmus bildigim kadariylan.

urun ulasti elime. kutusu aciklama yaptiklari kitapcik cok guzel kaliteli olmus. urunun kokusuda gayet guzel. bakalim etkisi ne olacak. goz cevresi icinde aynilari gecerli. umarim urunun icide disi kadar kalitelidir. duzenli olarak kullanmaya basladim 1 hafta 10 gun sonra anlatirim...

urun ulasti elime. kutusu aciklama yaptiklari kitapcik cok guzel kaliteli olmus. urunun kokusuda gayet guzel. bakalim etkisi ne olacak. goz cevresi icinde aynilari gecerli. umarim urunun icide disi kadar kalitelidir. duzenli olarak kullanmaya basladim 1 hafta 10 gun sonra anlatirim...

semraz ürünü kullandın mı, denildiği kadar etkili mi acaba? bilgi verirsen sevinirim. kararsızım alıyım mı almayayım mı diye.

Back