Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bi arkadaşım dermacosun acne serisini kullanmış yaa cildi çokkk kötüydü inanılmaz ama o sivilceler gitmiş kızarıklıklar yok denecek kadar azzzzz hemde 1 ay kullanmasına rağmen kızın cildi şimdi süpppeerrrranneside dermacosun antiaging serisini kullanmış yaa kadının cildi bebek gibi böyle gergin ve parlakkk hemde kılcal damarları çok yüzeyeldi dermacosun kırmızı serisi varmış onun serumunu kullanmış şimdi cildi böyle su gibi berrrakk :18: çok güvendiğim bi eczacıma sordum içeriklerini inceledi çok doğal dedi bileşenler bitkiselmiş amaaa ürün Türkiyeye yeni geldiği için bulamıyorummmmmm çıldırcam arkadaşşım istanbuldan almış ben ankaradayım bilen varsa yardımmmm edinn nolurrrrrrr ürün sadece eczanelerde satılıyo ama ankarada bulamadım :S xxxxx siteside ürünler var ama türkçe sitesi yokk bulan bilen varsa bana dönsün LÜTFENNNNN
Hiç duymadığım bir markaydı.Eczanede ki dermatolog tavsiye edince aldım düzenli kullanıcam sonucu yazarım
nasıl gidiyorr ???
hmmm iyi bakalımm ne kadar süre kullanacaksın :) bnde almak istiyorum da :)ilk kullandığım bir hafta tüm sivilcelerimi geçirdi :)) sabah/akşam kullandım.Sabah çok az miktarda tabii...
Makyaj yapmadım hiç(her gün yapıyorum malesef ) sürekli maske ve peeling yaptım ve sonucta sivilceler gittii
ama izleri kaldı küçük küçük...Onlara da bi çare bulucam
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bi arkadaşım dermacosun acne serisini kullanmış yaa cildi çokkk kötüydü inanılmaz ama o sivilceler gitmiş kızarıklıklar yok denecek kadar azzzzz hemde 1 ay kullanmasına rağmen kızın cildi şimdi süpppeerrrranneside dermacosun antiaging serisini kullanmış yaa kadının cildi bebek gibi böyle gergin ve parlakkk hemde kılcal damarları çok yüzeyeldi dermacosun kırmızı serisi varmış onun serumunu kullanmış şimdi cildi böyle su gibi berrrakk :18: çok güvendiğim bi eczacıma sordum içeriklerini inceledi çok doğal dedi bileşenler bitkiselmiş amaaa ürün Türkiyeye yeni geldiği için bulamıyorummmmmm çıldırcam arkadaşşım istanbuldan almış ben ankaradayım bilen varsa yardımmmm edinn nolurrrrrrr ürün sadece eczanelerde satılıyo ama ankarada bulamadım :S xxxxxx siteside ürünler var ama türkçe sitesi yokk bulan bilen varsa bana dönsün LÜTFENNNNN [/QUO
Ankarada akay eczanesinde var.bana da orda tanıttılar ve numune verdiler.yine de kararsızım.Dedeman otele giderken yokuşu çıkarken solda hemen.Bilinen marka mı alsam roc gibi yoksa bunumu .yaşım 33 göz etrafında kırşıklık ve mor halkalar başladı.
arkadaşlar dermacos ürünlerini kullanan varmı?
Bende dermacos ürünlerini 3 aydır kullanıyorum. Prof Dr Zafer Kurumlu vermişti. Çok düzenli kullanmama rağmen siyah noktalarımda hiçbir şekilde azalma olmadı ayrıca cildimi inanılmaz kuruttu. Ben jel temizleyici, tonik ve nemlendiricisini kullandım. Aklınızda bulunsun özellikle yaşınız 25 üstündeyse cildinizin çok kuruması hiç iyi bir sonuç değil; kırılmaya başlamasına neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?