DERMACOS ya da FARMONA ürünleri kullanan var mı?

.defne.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
2
0
86
Ankara
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bi arkadaşım dermacosun acne serisini kullanmış yaa cildi çokkk kötüydü inanılmaz ama o sivilceler gitmiş kızarıklıklar yok denecek kadar azzzzz hemde 1 ay kullanmasına rağmen kızın cildi şimdi süpppeerrrr anneside dermacosun antiaging serisini kullanmış yaa kadının cildi bebek gibi böyle gergin ve parlakkk hemde kılcal damarları çok yüzeyeldi dermacosun kırmızı serisi varmış onun serumunu kullanmış şimdi cildi böyle su gibi berrrakk :18: çok güvendiğim bi eczacıma sordum içeriklerini inceledi çok doğal dedi bileşenler bitkiselmiş amaaa ürün Türkiyeye yeni geldiği için bulamıyorummmmmm çıldırcam arkadaşşım istanbuldan almış ben ankaradayım bilen varsa yardımmmm edinn nolurrrrrrr ürün sadece eczanelerde satılıyo ama ankarada bulamadım :S xxxxxx siteside ürünler var ama türkçe sitesi yokk bulan bilen varsa bana dönsün LÜTFENNNNN

Son düzenleyen: Moderatör:

Şekerim bu bahsettiğin ürünü biliyorum ancak çok iyi bir içeriğe sahip olduğunu düşünmüyorum çünki cilt konusu çok ciddi bir konu. ancak sana XXXX markalı ürünleri tavsiye edebilirim bir çok dermatolog arkadaşım bu ürünleri kendine kullanıyor. Özellikle argan yağı içeren anti aging serisi mükemmel ötesi bence. Sadece al ve dene sadece 20 günde cildimdeki kızarıklıklar gitti , göz altı torbaları yok oldu , cildim daha diri görünüyor. siyah noktalar yok oldu. bence dene ve mucizeyi gör ... öptüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç duymadığım bir markaydı.Eczanede ki dermatolog tavsiye edince aldım düzenli kullanıcam sonucu yazarım

nasıl gidiyorr ???

ilk kullandığım bir hafta tüm sivilcelerimi geçirdi :)) sabah/akşam kullandım.Sabah çok az miktarda tabii...
Makyaj yapmadım hiç(her gün yapıyorum malesef ) sürekli maske ve peeling yaptım ve sonucta sivilceler gittii
ama izleri kaldı küçük küçük...Onlara da bi çare bulucam

hmmm iyi bakalımm ne kadar süre kullanacaksın :) bnde almak istiyorum da :)

ben dermacos'un uzmanıyım..ürünlerimiz doktor onaylı,,reçeteli en önemlisi iade garantili..ankarada da eczanelerimde dermaacos vardır.!!!

benim cildim de aşırı hassas ve allerjk.kızarıklık problemim var.bende 1 haftadır dermocos un antiredness nemlendiricisini ve koruyucu köpüğünü kullanmaya aşladım.henüz bi gelişme farketmedim ama allerji de yapmadı en azından...daha önce kullandığım bir ürün yüzünden allerji tedavisi görmüştüm çünkü... güneş kreminin de tester ını almıştım ama çok memnun kalmadım çünkü parlama yaptı yüzümde.gözle görülür olumlu bir gelişme olursa mutlaka paylaşırım.

kızlar yaklaşık 2 haftadır dermocos un antiredness gece kremini ve pantenol köpük kullanıyorum.ve cildimde gerçekten fark var.kızarıklığım nerdeyse yarıya indi.tavsiye ederim

Doktor bana da önerdi. Ben sivilce izlerimden yakındım ama aktif sivilcelerin de var sürekli temizleyip nemlendirince zaten geçtiğini göreceksin diyerek anti-acne serisini verdi. Hiç umudum yok sivilcelerimi geçirebilir de izlerini nasıl yok etsin bu kremler:26:

Bende dermacos ürünlerini 3 aydır kullanıyorum. Prof Dr Zafer Kurumlu vermişti. Çok düzenli kullanmama rağmen siyah noktalarımda hiçbir şekilde azalma olmadı ayrıca cildimi inanılmaz kuruttu. Ben jel temizleyici, tonik ve nemlendiricisini kullandım. Aklınızda bulunsun özellikle yaşınız 25 üstündeyse cildinizin çok kuruması hiç iyi bir sonuç değil; kırılmaya başlamasına neden olabilir.

Aynen burnum resmen soyuk soyuk. Gündüz kremi ve gece kremi dışında ben kendim yağlı ciltler için olan nemlendiricileri kullanıyorum gün ortasında 1-2 defa. Şubatta kontrole gitcem bakalım geçmedi de sivilcelerim de lekelerim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…