Lekeler, Çiller Derma Roller Çukurlar ve İzleri için tedavide kardeşimin ilk adımı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mjdemjde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
5
1
32
Merhaba Arkadaşlar
Benim kardeşimin leke ve çukurları çok ústelikle pahalı kremler kullandı (b white,sinoz,losyon) ümidini yağlarla aradı (argan yagı,biberiye vb çok yağlar aldı) Doktora gitti önce akne tedavisi aknetrentle basladi sonra sivilcesi cıkmamaya başladı gercekten,Doktoru ona izleri ve Çukurlarıda başka bir tedaviyle giderceğini söyledi Lazer pahalı olduğu icin Derma Roller önerdi ve ilk seansta çok acı cektiğini bana söyledi ama buna rağmen pes etmiyecem dedi ve resmini atıyorum 1 ay sonra tekrar 2.seans için gidecek bende size 2.seanstaki resimi gelişmelirini atıcam iyi günler :) (2.sansı 26.6.2015 başlıyor)

Merhaba arkadaşlar bu 2.seanstaki sonuçlar kardeşim çukurları azaldığını söylüyor yanlız çok acıtıyor doktor daha çok yüzüne baskı yaptı dedi ama herşeye rağmen devam diyor kardeşim :)

Kardeşin doktordan ayrıntıları ögrense iyi olur :))
Mrsela kaç mm igne kullanıyor.
Goz cevresi icin ayrıca kullanıyor mu kullaniyorsa o kaç mm.
Kullanmadan once dezenfekte ediyor mu ediyorsa ne ile yapıyor bunu :)
En onemlisi açılan porlar icin daha sonra krem kullanıyir mu kullanıyorsa ana maddesi nedir ?
Bunlar onemli, bizi de bilgilendirmiş olursun.
Ben de birşeyler yapacagım ama henuz ne olacagina karar vermedim. TCA ya da bu
Bilemiyorum şuan.

Ben yaptırdım dermoler leke için hiç bır degısıklık yok gecmedı yanı inşallah sizinki geçer

sizlere çok memnun olduğum bir ürün önerebilirim. 3 aydır kullanıyorum ve bende serumunu roller kullanarak uygulamayı düşünüyorum bu nedenle bu sayfayı inceliyorum fakat halen karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…