Cilt Bakımı Ürünleri Derinlemesine temizlenmiş bir cilt için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DEVDAS

29.05.2010...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
1.277
2
merhaba arkadaşlara.s.
bu gün aktara gittim ordaki görevli bana cilt temizleyicisi önerdi.gerçekten inanılmaz bir şey önce elimin üstünde test ettiler gerçekten inanamadım 1 kaç dakika içerisinde elime kese yapmış kirler yavaş yavaş dökülmeye başladı.:1shok:peeling gibi hafta 1 kere yapılıyor dayanamadım aldım :hooray:cildim hassas ve kuru ama tahriş olmadı çok şükür.:lepi:derinlemesine temizlik isteyenlere öneririm mükemmel birşey gerçi yorum yapmak için biraz erken olabilir ama diğer haftalardada sonuçları bildiririm ürünün resmini ekliyorum

489702979319560pr146.jpg

Son düzenleme:
Fransız malına benziyor bazen gümrüksüz gelen ve heryerde bulunmayan bu tür ürünler iyi sonuçlar verebiliyor gelişmeleri bizlerle paylaşmaya dewam lütfen

aa benim kuzenimde urfada boyle bişeye raslamış aynı anlattığınız gibi anlatmıştı oda hmm burda yok mudur ki

aktarlara bak bi canım mutlaka vardır
en azından gidip bi test ettirin

canım bunun kokusu nasıl böyle tuhaf kimyasal acayip bir koku var mı? Buna benzer birşeyin çin malı versiyonundan aktardan satın almıştım, hatta aynı anlattığın şekilde elimin üstünde denediler hem rengi hafiften açıldı hem de şerit şerit döküldü ölü deriler, aynı böyle beyaz jel kıuvamındaydı. fiyatı da 35 ytl idi.

ama eve geldim denedim 1-2 baktım berbat kokuyor dayanılacak gibi değil, kimbilir içinde ne var dedim, internetten araştırdım benim aldığım o markayı o ürünü FDA onaylamamış. Sebebi de içinde ne olduğu belli olmayan maddeler var yazmışlar. Ben de kullanmadan attım :)) tabi çin malı bu güvenilir mi diye düşündüm. Ama fransızlar herhalde kötü birşey yapmazlar ama dediim gibi kötü kokuyorsa sen gene de biraz araştır derim.

kokusu çok güzel sayılmaz ama dayanılmayacak gibi de değil parfüm yok içinde cildim hassas olduğu için parfümlü ürünler beni rahatsız ediyor

kokusu çok güzel sayılmaz ama dayanılmayacak gibi de değil parfüm yok içinde cildim hassas olduğu için parfümlü ürünler beni rahatsız ediyor

uhu gibi kokmuyor yani değil mi? hani resmen 404 tüpünü açmışsın koklamışsın gibi değilse sorun yoktur herhalde.

Aaa supermis bu...
Faydasini gorursen yazarsin.
Alirim bende geldigimde:eek:

fiyatı nedir canım bunun
sonra cildinde kızarma yanma vs yapıyormu

Ben bu ürünü geçen sene KULLANDIM.. 30tlye almıştım o zaman.Boyutuna göre fiyatı çok gelmişti.Ama gerçekten memnun kaldım.Geceden bunu sürüyordum yüzüme.Sabah yüzüme dokunduğumda kaygan bir şekilde oluyordu yüzüm.Denenmiş onaylanmıştır.Kullanabilirsiniz.:lepi:

arkadaşlar ben de tam bununla ilgili bi konu açmıştım ben de buna benzer bi ürün aldım aktardan tam da sizin söylediğiniz gibi elimin üstünde denettirdi kız adı shilibao sağlık bak. onaylı ama yine de bilemedim 18 tl ye aldım gerçekten cilde çok hızlı nüfuz ediyo ve anında temizliyo. ama bi kokusu var gerçekten %100 doğal yazıyo ve bu kokudan dolayı inanmıyorum. korktum bi de elime geçeni yüzüme sürer oldum şifa niyetine diyerekten :roflol:

Ben bu ürünü geçen sene KULLANDIM.. 30tlye almıştım o zaman.Boyutuna göre fiyatı çok gelmişti.Ama gerçekten memnun kaldım.Geceden bunu sürüyordum yüzüme.Sabah yüzüme dokunduğumda kaygan bir şekilde oluyordu yüzüm.Denenmiş onaylanmıştır.Kullanabilirsiniz.:lepi:

evet pamuk gibi yumuşacık oluyorsırnaşık şey:sm_cool:

arkadaşlar ben de tam bununla ilgili bi konu açmıştım ben de buna benzer bi ürün aldım aktardan tam da sizin söylediğiniz gibi elimin üstünde denettirdi kız adı shilibao sağlık bak. onaylı ama yine de bilemedim 18 tl ye aldım gerçekten cilde çok hızlı nüfuz ediyo ve anında temizliyo. ama bi kokusu var gerçekten %100 doğal yazıyo ve bu kokudan dolayı inanmıyorum. korktum bi de elime geçeni yüzüme sürer oldum şifa niyetine diyerekten :roflol:

bunun öyle ağır bi kokusu yok
anlıyorum canım bende öyleydim bi aralar
bi şifa niyetine yüzüme işetmediğim kaldı:mymeka:

X