Derin'in minicik evi buyurun.

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
Selam kızlar...kiracı oldugum için şimdilik duruma göre ufak bir evde oturuyorum..ama evimi çok seviyorum...bende eklemek istedim canlarım.burası oturma odamız :))) zaten burası ve yatak odadan başka odamız yok:))))
resim001obz.jpg

resim002qdv.jpg

resim003vlh.jpg

resim004s.jpg

resim005z.jpg

kızlar bu sonuncu resim..evimi seviyorum ama banyomu sevmiyorum çünkü çok kullanışsız..banyo wc aynı ve küçük.ama napalım idare edecegiz iyi bir eve çıkana kadar..hepsi bu kadar canlarım.öpüyorum hepinizi.
resim006q.jpg

canım benim....
küçücük ama sıcacık bir ev...
senin güzel elektriğin evine yansımış bunu bil hayatım....
ALLAHIM HUZURUNUZU HıÇÇÇ BOZMASIN....
derinim gelsindee dağıtsın bu evi inşallah....:)

canımm küçük ama çok güzel huzurun ve mutluluğun olsun yeter..Allah yuvanı derininle taçlandırsın huzurun mutluluğun hiç eksik olmasınn

canım benim....
küçücük ama sıcacık bir ev...
senin güzel elektriğin evine yansımış bunu bil hayatım....
ALLAHIM HUZURUNUZU HİÇÇÇ BOZMASIN....
derinim gelsindee dağıtsın bu evi inşallah....:)
özloşummm çok sagol bitanem yaaa...çok tatlısın..teşekkür ederim...Allahım evlat konusunda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.ne yapalım dedigim gibi şimdilik buradayız,ama seviyorum evimi...ayy dedigin gibi derin gelsin de isterse heryeri birbirine katsınnn mucukkkka.s.Şeniz
canımm küçük ama çok güzel huzurun ve mutluluğun olsun yeter..Allah yuvanı derininle taçlandırsın huzurun mutluluğun hiç eksik olmasınn

makbuşumm sagolll canımm benim,bitanemm...aminn kuşum güzel dileklerin için sagol hayatım...inşallahhh hepimizin mutlulugu eksik olmasın canımmmmmŞeniz

bu arada süslü olduğunda çok belli:)
maşallahhh çokta temizsin

bu arada süslü olduğunda çok belli:)
maşallahhh çokta temizsin

kaydirigubbakcemile3 evet canım..uzun süredir kendimle çok ugraşamasamda süslüyümdür:)))) sagol bitanem...biraz eski bir ev göründügü gibi ama temiz tutmaya çalışıyorum.

olsun tatlımm.
ne evler var saray gibi ama bir o kadarda pis...
önemli olan temiz tutabilmek oda sende mevcut besbelliii

olsun tatlımm.
ne evler var saray gibi ama bir o kadarda pis...
önemli olan temiz tutabilmek oda sende mevcut besbelliii

sagol canımmmm...valla senden ve makbuşumdan yorum aldıgıma çok mutlu oldum...beni yanlız bırakmadınız canlarımmmmm.Şeniz Şeniz

Çok şirin bir evin var canım önemli olan evin büyüklüğü küçüklüğü değil önemli olan içinde huzurlu mutlu olmak Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle otur

Her zaman küçük evleri daha sıcak bulmuşumdur.
evet şikayette ederiz sığmıyoruz diye ama gel gör ki sevimli işte..
hele o mutfağa ne demeli ne kadar aydınlık ve iç açıcı
allah kendi evinizde oturmayı nasip etsin canım..:)

canım benim minik olması güzel bence oh derli toplu ne güzel hem önemli olan evin içindeki huzur işte gerçek mutluluk budur....inşallah derinsu da gelince herşey tamam olacak...

Çok şirin bir evin var canım önemli olan evin büyüklüğü küçüklüğü değil önemli olan içinde huzurlu mutlu olmak Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle otur
evet çok haklısın canımm çok teşekkür ederim.amin canım cümlemizin huzuru daim olsun:)))a.s.
Her zaman küçük evleri daha sıcak bulmuşumdur.
evet şikayette ederiz sığmıyoruz diye ama gel gör ki sevimli işte..
hele o mutfağa ne demeli ne kadar aydınlık ve iç açıcı
allah kendi evinizde oturmayı nasip etsin canım..:)
çok çok teşekkür ederim tatlım...sagolasın yorumun için...amin Allah herkese kendine ait bir ev nasip etsin canımmma.s.
canım benim minik olması güzel bence oh derli toplu ne güzel hem önemli olan evin içindeki huzur işte gerçek mutluluk budur....inşallah derinsu da gelince herşey tamam olacak...

mutluluk huzur içinde otur evinde canım
çok şirin ve temiz bir evvv

X