Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar yüzümde derin tırnak izi var 10 sene önce olmuştu ama bir şekilde geçiremedim sizce ne yapmalıyım bilen varsa yazabilirmi? (co2 yaptırdım sonuç alamadım kapanmıyor)
yara izi gibidir sanırım.contractubex krem baya etki ediyo.ben yara izim için kullanmıştım çok faydası oldu.zararsız bi krem aslında ama yinede doktora gitmeniz daha iyi olur.
yara izi gibidir sanırım.contractubex krem baya etki ediyo.ben yara izim için kullanmıştım çok faydası oldu.zararsız bi krem aslında ama yinede doktora gitmeniz daha iyi olur.
10 senelik yaraya etki eder mi bilemiyorum.ben 2 senelik yara için kullanmıştım 3 sene önce ama yarayada bağlı biraz.benim izim 5 sene olmasına rağmen hala kırmızı şuanda yeni gibi.sizinki ten rengini almışsa sanırım pek etkisi olmaz.
benim yüzümde de bebeklikten kalma var geçmiyor. ama çok kasana kadar hiç gözükmeyecek kadar bir şey. küçük kuzenimi kedimiz çizmişti onunki de geçmiyor.
tırnak izine dikkat edilmeli. tırnaklanmamaya yani. :)
benim yüzümde de bebeklikten kalma var geçmiyor. ama çok kasana kadar hiç gözükmeyecek kadar bir şey. küçük kuzenimi kedimiz çizmişti onunki de geçmiyor.
tırnak izine dikkat edilmeli. tırnaklanmamaya yani. :)
contratubex aldım biraz kaşındırıyor :) sürdüğüm yer hafiften kızarıyor aslında kulağımda dikiş var onun için aldım ama çiziklerede sürüyorum gelişmeleri yazarım...