• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolapları ve Derin Dondurucular Derin Dondurucusu Altta Olan Buzdolabınızdan Memnun musunuz?

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Daha önce Arçelik'ten aldığım beyaz eşyalarımı değiştirmeyi düşünüyorum buzdolabı konusunda ise bu tip buzdolapları şuan ilgimi çekiyor yıllarca derin dondurucuya ulaşmak için elimizi havaya kaldırdık altta olması bizi ne derece rahatsız eder ya da etmez? Şöyle incelemeye alındığında üst rafları çok dar duruyor tencereler rahatlıkla sığıyor mu? Tavsiyeniz nedir ve hangi model tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum :42:

Nedense ben bunu hep yaşıyorum konularıma 2. kez cevap attıktan sonra konum dikkate alınıyor :) Dur bakalım bu sefer de alınacak mı?

( Altta derin dondurucusu olan buz dolabı kimsede mi yok? )

ben boschun modelini kullanıyorum, gayet memnunum.
buzluk yukarda olunca arkada kalanları göremiyorsun, buz gibi yerde uzun süre aramak gerekiyordu.
boyum uzun olmadığı için sorun yaşıyordum ben.
altta çok rahat geldi bana, kocaman iki tane çekmece, her şey elimin altında.
buzdolabının en üst rafı tencereler için geniş hacimde, oraya büyük tencereleri koyduğum için görmek ve almak kolay oluyor.
annem de benim buzdolabımdan almak istiyor, kendisi çok pişman diğerinin kullanımından, arçelik kullanıyor.

ben boschun modelini kullanıyorum, gayet memnunum.
buzluk yukarda olunca arkada kalanları göremiyorsun, buz gibi yerde uzun süre aramak gerekiyordu.
boyum uzun olmadığı için sorun yaşıyordum ben.
altta çok rahat geldi bana, kocaman iki tane çekmece, her şey elimin altında.
buzdolabının en üst rafı tencereler için geniş hacimde, oraya büyük tencereleri koyduğum için görmek ve almak kolay oluyor.
annem de benim buzdolabımdan almak istiyor, kendisi çok pişman diğerinin kullanımından, arçelik kullanıyor.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)) Boyum uzun ama aşağı buzluktan alırken zorluk çekermiyim diye bi yanılgıya düşmüştüm şimdi dikkat edince benimde çekmeceli nişanlıma gösterdim o da çok beğendi ama eve girince yadırgarmıyız diye korkudaydım bu pazar ürünü bayiisinden incelemeye gidiceğim beğenirsem hemen ısmarlıyacağım tekrar çok teşekkür ederim :71:

Seçtiğim üründe bu ;

Arçelik 2398 CNI A++

$27562_2398-CNI_0040_large.webp$27562_2398-CNI_0039_large.webp

yenı cıkan bı urun oldugu ıcın ındırımlı satısı vardı bende ceyızıme aldım guzel bı tercıh yapmıssın

Teşekkürler Sinem :) Hayırlı olur inşallah güle güle kullanırsın bende çeyiz olarak düşünüyorum,şuanda evet kampanyalı fiyattan satılıyor.. Görüntü açısından çok şık ama teknik açıdan nasıl bilemiyorum :)

Alınacak tek marka Bosch bence.Bende dondurucusu aşağıda olanından aldım çok pratik.İstediklerim hep elimin altında diğer dolaplarda eğilmek gerekiyor ve çok kalabalık görüntü oluyor

benimde buzdolabım arçelik ve gardrop tipi.dondurucusu altta.çok memnunum.çünkü dondurucu sürekli kullanılmıyor.esas kullanmam gereken yerdeelimin altında.sana da bu tip buzdolaplarını öneririm.

Alınacak tek marka Bosch bence.Bende dondurucusu aşağıda olanından aldım çok pratik.İstediklerim hep elimin altında diğer dolaplarda eğilmek gerekiyor ve çok kalabalık görüntü oluyor

Ama ben daha önce almıştım ve şuanda sadece ürün değişikliği yapabiliyorum keşke geri alsalarda bende başka bir marka alabilsem.. Beyaz eşya konusunda Bosh'u gerçekten çok duydum ama o an ki tecrübesizliğimden gidip almış bulundum.. Arçelik artık şansa kaldı inşallah benim bahtımada iyisi denk gelir umarım :) Merak ettim Bosh'un Buzdolaplarını şimdi inceleyim biraz :) Teşekkürler :)

benimde buzdolabım arçelik ve gardrop tipi.dondurucusu altta.çok memnunum.çünkü dondurucu sürekli kullanılmıyor.esas kullanmam gereken yerdeelimin altında.sana da bu tip buzdolaplarını öneririm.

Gardrop tipli buzdolapları için neyazık ki önce bir evimiz olması gerekiyor ama ilerde evim olursa mutfağımı ona göre ayarlıyacağım görüntü olarak benimde çok hoşuma gidiyor..

Tavsiyeler içimi rahatlatıyor bu pazar gidip incelemek için sabırsızlanıyorum sonrada ısmarlarım :)

kesinlikle güzel olduğunu düşünüyorum. boyum hizasında sık kullandığım rafların olması daha mantıklı. oldum olası sebzelikten eğilerek bir şey almaktan hoşlanmamışımdır ya da dondurucuda bir şey ararken parmaklarımın üzerinde yükselmekten :) tam türk kadınlarına göre... kabul edelim ki bizim için fazla yüksekler :)

Benim buzdolabımda böyle. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Hem dondurucu altta olduğu için sebzelikteki sebzelerin ömrü uzun oluyor. Uzun süre bozulmuyor.

kesinlikle güzel olduğunu düşünüyorum. boyum hizasında sık kullandığım rafların olması daha mantıklı. oldum olası sebzelikten eğilerek bir şey almaktan hoşlanmamışımdır ya da dondurucuda bir şey ararken parmaklarımın üzerinde yükselmekten :) tam türk kadınlarına göre... kabul edelim ki bizim için fazla yüksekler :)

annemdeki dolap öyle ben alışamadım ama annem cok memnun mantıklı tarafıda var ama alısma meselesi işte

Benim buzdolabımda böyle. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Hem dondurucu altta olduğu için sebzelikteki sebzelerin ömrü uzun oluyor. Uzun süre bozulmuyor.

Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda almaya karar verdim geçen hafta inceliyemedim ama bu hafta muhakkak gidip inceliyeceğim :)

bizde yıllar önce derin dondurucusu altta bir buzdolabı vardı simtel ya da vestel di tam hatırlamıyorum. üst kapak sürekli açılıp kapandığından mıdır nedir bilmem yernden düşmüştü , kapağa fazla şey koymamak gerek sanırım. biz hiç memnun kalmamıştık.

Kesinlikle tavsiye ederim. Boyum uzun olmamasına rağmen kullanırken sıkıntı çekmiyorum çok kullanışlı.

daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum sonuçta bizim gün içinde kullandığımız ürünler alt raflarda kalıyor. bazen günlerce derin dondurucu kısmını kullanmadığımız bile oluyor. sebzelik en fazla kullanılan kısım ve ona erişim bu tarz dolaplarda daha rahat

Son düzenleme:
Back
X