Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben arçelik hemde 2 tane memnunum..a artı demek enerji tasarrufu sağlıyor yenilerde hep var zaten mümkün oldukça a+++ olanından alın elektrikten tasarruf edin..
Ben arçelik hemde 2 tane memnunum..a artı demek enerji tasarrufu sağlıyor yenilerde hep var zaten mümkün oldukça a+++ olanından alın elektrikten tasarruf edin..
teşekkür ederim
bana da hotpoint ariston markası sıcak gelmeye başladı.
indesit için de iyi yorumlar var
ne kadar artı varsa o kadar tasarrfuf demek..
bir de sessizlik çok önemli sanırım
Arçelik sessiz arada bir buzları çözülürken ses çıkartıyor oda rahatsız edici değil
Amam çekmeceli almak daha iyi aradığınızı bulmak kolay oluyor şimdiki aklım olsa çekmeceli alırdım..Ariston için iyi şeyler duymadım ben ama karar sizin tabi..
Arçelik sessiz arada bir buzları çözülürken ses çıkartıyor oda rahatsız edici değil
Amam çekmeceli almak daha iyi aradığınızı bulmak kolay oluyor şimdiki aklım olsa çekmeceli alırdım..Ariston için iyi şeyler duymadım ben ama karar sizin tabi..
teşekkür ederim arkadaşlar boshc ve simens markalarına yoğunlaşmış durumdayım şuan.
elektrolüks de çok iyi diye duydum ama tr de fazla servisi yok sanırım.
ağustos ayı gibi almayı düşünüyoruz
a artı artı düşünüyorum ben umarım zamlanmaz...