Derin dondurucu(deep frezee) tavsiyeleriniz nelerdir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ccerence

Ziyaretçi
arkadaşlar evnde derin dondurucu kullanan var mı?

gibi....

markası?
kaça aldınız?
elektrik faturasına yansıması?
vb. vb.

benim var canım uğur resimdeki gibi üsten kapaklı 300 litrelik ben husisi büyük almıştım geçen sene bu sene fiyatı nedir bilmiyorum nette araştır istersen ama elektirik faturası dondurucu yüzünden çok gelmiyor emin ol denedim çünkü üst kattaki evimiz boştu ilk aldığımda oraya koymuştuk sadece o çalışıyordu ve ben arada birşeyler almaya çıktığımda ışık yakıyordum alıp aşağıya eve iniyordum sadece 5 lira geldi boş eve ama aşağıya indirdiğimde takip edemedim çünkü herşey çalıştırıyoruz şimdi 10 lira geliyodur tahminim dondurucu için fazladan yani çok değil yerimseniben

canım peki markanı ya da modelini tavsiye eder misin?
bunlarda sanırım A+ özelliği yok seninkinde de mi yok?

resimdeki bana dar geliyo gözüme bunların biraz daha enlisi varya onlardan düşünüyorum.
ama aklımda hep arçelik var.
buzdolabının derin dondurucusu yetmiyor valla.o yüzden evlenirken de alıcaktık ama kayınbabaya yük olmasın diye eledik.şimdi almak istiyorum ben de.
arçelik bu resimdeki gibi dar olana 512dedi.ama ben spottan peşin fiyata alıcam inşallah yarı yarıya farkediyor.

2 sene önce Bekodan almıştık,küçük bir şey benimki ama memnunum fakat çekmeceli raflı buzdolabı gibi olanları da var başka markaların açıkçası keşke raflı ya da çekmeceli olanlardan alsaymışım diyorum çünkü en alttakini bulup çıkarmak zor oluyor.

güzelim bende de var derin condurucu 5 çekmeçeli arçelik ben 5 yıldır kullanıyorum sana kesinlikle çekmeçeli olanlardan tavsiye ederim benima rkadaşlarımda da var dı üsten açmalı olanlardan ben çekmeçeli alınca onlarda değişirip benimkilerden aldılar
arçelik güzel bi marka buzdolabımda arçelik ve elektirik dersen aldıktan sonra dondurucuyu pek fark olmadı güzelim hatta biz evde 3 kişiyiz ama bende bi kışlık hazırlama hastalığı var tıka basa hem buzdolabını dondurucusu hem de derin dondurucuyu dolduruyorum sanki kıtlık çıkaçak gibi
al derim kullanışlı

ufak bir derin dondurucu istiyoruz keşke ev büyük olsa da büyük alsak, ancak küçükler bile geniş geliyor 55X60 genişliğinden dar yok baktıklarımda, hiç dar dondurucu gören oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…