derin donduruca lahmacun saklama?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
merhaba kızlar acil cevap bekliyorum. eşim antepten 35 tane lahmacun getirtti. şimdi bun ları derin dondurucu da saklayacağız da nasıl koyacağız buzdolabı poşetlerinin içine mi koyacağız aleminyum folyoya sarsak olmaz mı büyük poşetmi almalıyoz evde küçük varmış acilen bir yöntem söylerseniz sevinirim.

ben buzdolabı poşetine koyup öyle saklıyorum bir poşete 5,6 tane koyup ağzını sıkıca bağla at buzluğa bişey olmaz..

ben şimdi 4 lahmacunu streç film folyoyu aralarına dolayarak sardım buzdolabı poşetine (küçük) koydum. lahmacunlar 4 e katlanmış oldu sizce böyle olursa sıkıntı olurmu

ben birer porsiyonluk olacak şekilde buzdolabı poşetlerine koyuyorum. istediğim zamanda çıkarıp mikrodalgada çözdürüyorum. buzdolabı poşetine koymadan önce herhangi birşeye sarmana falan gerek yok. porsiyonlarını büyük koyacaksan da buzdolabı poşetlerinin büyüklerinden alırsın canım.

merhaba kızlar acil cevap bekliyorum. eşim antepten 35 tane lahmacun getirtti. şimdi bun ları derin dondurucu da saklayacağız da nasıl koyacağız buzdolabı poşetlerinin içine mi koyacağız aleminyum folyoya sarsak olmaz mı büyük poşetmi almalıyoz evde küçük varmış acilen bir yöntem söylerseniz sevinirim.

buzdolabı poşetine koyarak saklarsanız gayet güzel olur fakat bir poşete çok fazla koymayın sevgiler afiyet olsun:KK1:

a.folyo kullanmayın.cok zararlı.Buzdolabı poşetine aralarına poşet koyarak sakla.35. birden aynı poşete koyma.Yiyecegınız kadarını yap. 3 er 3er yada 5er 5e.çözdürmesi kolay olur.

kızlar 4 tane lahmacunu aralarına sterç film gelecek şekilde sardım sonra buzdolabı poşetine koydum buzduğa atıım. eşim 4 - 4 koy dedi. ikimiz 1 poşet çıkartır teriz dedi. 5 kiloluk salçada gelmişti turşu kavanozlarını atmayıp biriktirmiştim (eşim de kızadı ne gerek var at onları diye) 7 tane kavanoza yerşeştirdim salçaları küflenmesin diye üstine 1 parmak zeytinyağı döktüm ağzını kapattım.

X