Çatlaklar derin çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.447
948
ergenlikten dolayı oluşan zayıf cilt dokusuna bağlı olarak meydana gelen derin uzun ve çok yaygın çatlaklara sahibim günlerdir k.k sitesini talan ettim içime sinen pekte bi yöntem bulamadım pahalı kozmetik ürünlerede inanmıyorum hangi birinden başlamalıyım kafam çok karıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı problemim uzun ve zahmetli bi yöntemle ancak düzelebilir razıyım yaparım ama hangi bir üründen başlicam çatlaklarım çok derin ve beyaz oturmuşlar yani yer edinmişler ben onların taşınıp gitmesi için adeta can atıyorum derdime derman arıyorum kızlar ne olur bana çareeeeeee :çok üzgünüm:

aynı dertten bende muzdaribim sabunmuş kremmiş fln palavra ama bol bol su içince biraz silikleşiyo izler kesin çözüm lazerle tedavi bence onlarla barışsan iyi olur ben bi ara çatlaklar için yosun özlü sabun kullanıyodum iyi geldi 5 liraya alıyodum z.burnu oliviumda satılıyo çok memnun kaldım izler silikleşmeye başlamıştı ki bitti sabunum vazelin de iyi geliyo.devamlı kilo alıp veren biri isen her banyodan sonra bebek yağı ile vücudüna masaj yap cildin elastikiyeti artsın.

aynı dertten bende muzdaribim sabunmuş kremmiş fln palavra ama bol bol su içince biraz silikleşiyo izler kesin çözüm lazerle tedavi bence onlarla barışsan iyi olur ben bi ara çatlaklar için yosun özlü sabun kullanıyodum iyi geldi 5 liraya alıyodum z.burnu oliviumda satılıyo çok memnun kaldım izler silikleşmeye başlamıştı ki bitti sabunum vazelin de iyi geliyo.devamlı kilo alıp veren biri isen her banyodan sonra bebek yağı ile vücudüna masaj yap cildin elastikiyeti artsın.

ah meslektaşım çok saol çok teşekkürler

kızlar benim de ergenlikten kalan çatlaklar var, burda kahve-limon yöntemi var onu denicem, hem ucuz hem de işe yarayabilir sanırım:KK43:

off ya yanı sorun bendede var ne hikmetse benim kalçamda (popomda )çok harita gibi
burda bi sürü yöntem var medecassol kremi kullandım asında iyi geliyo gbiydi ama devam etmedim
sitede contractubex jel diye bi ürün duydum şimdi onu alıp denicem pahalı kremleri alamam zaten tamamen geçme şansı yok en azından en çok kullanılan yöntemleri denemke lazım
faydasını görürüm inşallah

bi de benim asıl sorunum oluşmaya devam ediyo oluşmadan önce ne yapılabilir acaba

o kremler oluşumunu engelliyo bide rengi kırmızı pembe ise işe yarar beyaz çatlaklarda pek işe yaramıyo maalesef bu işe bi ara bnde kafayı takmıştım çok araştırdım sonuçlar böyle yani

off ya yanı sorun bendede var ne hikmetse benim kalçamda (popomda )çok harita gibi
burda bi sürü yöntem var medecassol kremi kullandım asında iyi geliyo gbiydi ama devam etmedim
sitede contractubex jel diye bi ürün duydum şimdi onu alıp denicem pahalı kremleri alamam zaten tamamen geçme şansı yok en azından en çok kullanılan yöntemleri denemke lazım
faydasını görürüm inşallah

iyi gelmiş madem niye bıraktın ki en iyi sonucu alana kadar devam etseydin bende mi alıp kullansam madecassol kremi :bbo:

hodan yağıda azaltır mı ki bugun aldım şişe bitene kadar kullanıcam bakalım

kızlar istanbulda oturuyorsunuz catlakları anında azaltan zamanla yok eden bri yer biliyorum.tuzla içmeler kil maskesi yaptırın hem renginiz beyazlıyor hem çatlaklar gidiyor..hemde kaplıca suyundan faydalanıyorsunuz..

canım benim başladığım hafta kuzenimin düğünü vardı şehir dışına çıktık sonra sınavlar falan derken baya ihmal ettim ama bu hafta başladım tekrar bu sefer hiç aksatmak istemiyorum
onu sabah diğer bahsettiğim jeli akşam kullnıcam bakalım inşallah fayda görürüm

banyodan sonra bebe yağı kullan, hem yumuşacık yapıyo hem de çatlakları önlüyomuş:)

canım cevabın için teşekür ederim almayı düşünüyodum kesin alıcam artık

bu bebe yağı müthiş bişi ya dün duştan cıkıp kurulandım heryerıme surdum krem gibi ve tenım pamuk gibi oldu ki benım cildım cok kuru kısın pul pul dokulur saolun kızlar sizlerden öğrendim olumunekankayizsmile

Bende bebek duj jeli kullanıyorum bebek gibi kokuyorum hemde buram buram sevgilim bayılıyo
Bebek yağı sevmiyorum kızlar yağlı yağlı gibi oluyorum
Duj jelide aynı etkiyi sağlarmı buda yumuşacık yapıo sonuçta CADIARZU

aynı etkiyi sağlar mı bilemicem sevgililer bayılııyosa bende alayım hemen bayıltayım sevgilimi kaydirigubbakcemile5

X