deriden tukenmez kalem lekesi nasil cikarr acill

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
118
İstanbul
Kizlar yigenim koltuk kenarlarindaki deriyi tukenmez kalemle cizmis detarjanla domestosla cifle asitonla sildim ama çıkmadı ne yapmam lazım yardım edinn

Eklentiler

• 20141111_195518.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 227
saç spreyini bir beze sıkıp silmeyi deneyin. tükenmez kalem lekelerini çıkardığını duymuştum.

yada kolonyayla sil mürekkebi çıkarır kolonya

Hic bir sekilde cikmiyor denemedigim sey kalmadi. Camasir suyu,cif,aspirin,tiner,kosla leke cikaricilar. Hicbir sekilde cikmadi,o bana bakiyor,ben ona 

kırtasiyelerde satılan tükenmez kalem silgisi de var, diğer önerilenler işe yaramazsa seçenek olsun.

Kumaşlarda halılarda Bulaşık mak. parlatıcısı işe yarıyor deriyi bilmiyorum,dene istersen

Sac spreyide cikarmadi asprnde limon kolinyasida cifte domestosda deterjanda islak mendilde hicbiri ise yaramadı

çıkmaz diye yorum yapacaktım ama bi sürü yöntemi varmış
bi arkadaşımın deri koltuk takımı vardı kardeşi boydan boya karalamıştı. onlar çıkaramamıştı ama bilmiyorum.

Sprey gercekden azda olsa cikardi ama hepsini degil duruyor hala
Hemen silmeyince gecmiyormus galiba. Aninda müdahale etmek lazımmış.
Kizim cizerken izledim. Sozde kayıtsız kalayim da inat edip daha cok cizmesin diye. 3 sandalyenin arkası da korkunc vaziyette :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…