Deride kirmizi döküntü sivilce benzeri lekeler

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
760
366
Kizlar 3-4 gun once konu açtık 9 ay asisi sonrasi burun akıntısı eller ayak ve başta ateş vardi grip oldugunu düşündük dünden beri bebegim daha iyi ateşi yok burnu hafif tıkalı akıntı yok ama bugün sabahtan beri vücudu ve yüzünde kızarikliklar var ve sivilce gibi kucuk kırmızı noktalar aile hekimi alerji ateş olursa getirin dedi eve gelip yıkayınca döküntüler gecti simdi tekrarladı baska yerlerinde tekrar cikti bu nedir bilgisi olan varmi yediklerinden ayri birsey yemedi

İsilik? Ne giydiriyorsunuz ve ev kaç derece?
22-23 civarıdır derece kendi evimde olmadığım için suan yok net birsey söyleyemem uzun kollu pijamaa yada tulum hasta oldugu icin biraz kalın giydirdim aslinda ama isilik gibi vücuduna yayılmis cok aralıklı kucuk noktalar ve buyuk kırmızı lekeller şeklinde yanağında var mesela buyuk bir kızartılık sırtında karnında kucuk kucuk olsa dediginiz gibi isilik diycem

22-23 civarıdır derece kendi evimde olmadığım için suan yok net birsey söyleyemem uzun kollu pijamaa yada tulum hasta oldugu icin biraz kalın giydirdim aslinda ama isilik gibi vücuduna yayılmis cok aralıklı kucuk noktalar ve buyuk kırmızı lekeller şeklinde yanağında var mesela buyuk bir kızartılık sırtında karnında kucuk kucuk olsa dediginiz gibi isilik diycem
Yani genelde bu tip şeyler sıcakladıkları için oluyor inceltin biraz, duş aldırmaya çalışın her gün ben önemli bişey olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bi de güneş gördüyse cildi güneş de yapabiliyor böyle şeyler

Yani genelde bu tip şeyler sıcakladıkları için oluyor inceltin biraz, duş aldırmaya çalışın her gün ben önemli bişey olduğunu sanmıyorum açıkçası. Bi de güneş gördüyse cildi güneş de yapabiliyor böyle şeyler
Hasta diye çıkartmadım dışarı 2 gündür ama korkuttu iste

Yok bir değişiklik olmadi yumurta yiyince 5 ayliktan beri yiyor hatta krep falan yaparken beyazını da veriyorum
Kizamik asisi (9.ay asisi) yumurta alerjisi olan bebeklere onerilmiyor, onu eleyelim diye sordum.

Vucut isisini olcun, sicakladiysa isilik dokebilir, cocuga ilik bir dus aldırıp biraz daha rahat kiyafetler giydirin.

Kizamik asisi (9.ay asisi) yumurta alerjisi olan bebeklere onerilmiyor, onu eleyelim diye sordum.

Vucut isisini olcun, sicakladiysa isilik dokebilir, cocuga ilik bir dus aldırıp biraz daha rahat kiyafetler giydirin.
öyle yaptik aile hekiminden gelince banyo yaptırıp tek tulum giydirdim ama tekrarladı aslinda kendi evimizden daha serin bir evdeyiz ama ince giydireyim birde bakalim

X