Cilt Bakımı Ürünleri Deri soyucu krem...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dilek..

KusursuzHata
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
179
0
Selam arkadaşlar...

Annemde benim gibi çil sorunundan muzdarip. :çok üzgünüm: Bir ara bir krem kullanmış, deri soyucu, ve faydasını görmüş. Ama kremin adını almamış aradan uzun süre geçtiği için şimdi hatırlamasıda pek mümkün değil. Bende eski defterleri tekrar açtım ve bu kremi araştırmaya koyuldum. :jeyyar:

bir krem buldum bile;

" Logona Kuru ve Hassas Ciltler İçin Ölü Deri Soyucu Krem " şutarafagitti

Aranızda bu kremi ya da bu tür bir kremi kullanan var mı? fisfisfis

Yardımcı olusanız çok sevinirim. a.s.

canım bilmeden böyle kremleri kullanmak cildine faydadan çok zarar sağlayacaktır
sana tavsiyem dermatoloğa gitmen çiller için krem veriyo
benim kuzenime vermişti azaltmıştı ama sonrasındada güneş koruyucu krem kullanmak gerekiyo çünkü güneş gördümü hemen çiller ortaya çıkıyo
yada uzman bir güzellik salonuna gidip dr ların olduğu sana önerirler eğer yaşın ve cildin müsait ise kimyasal peelingde olabilir
kendi başına sakın bişey kullanma sevgiler

ben bir ara akne tedavisinde buna benzer bir kremi solüsyonuyla birlikte kullanmıştım.. ölü derilerim tamamen soyulmuştu ama bir yandan soyarken, bir yandan da yüzüm kızarıyordu oldukça kuruyordu ve cildim kızarıklıktan harita gibi oluyordu... ilacı bıraktığımda cildim ancak bir hafta sonra eski halini alıyordu.. sonra vazgeçtim kullanmaktan... ben pek tavsiye etmem..

akasya durağı dizisindeki bayanların akibetine uğramayalımda aman. :mymeka:

kaş yaparken göz çıkartmak gibi...

çok sağolun... kaydirigubbakcemile5

canım bu cilt soyucu krem için dr. gitmeni öneririm çünkü normal nemlendirici gibi bütün yüze sürülmüyor mesela mercimek büyüklüğünde alıyorsun sorunlu bölgeye yediriyorsun ama çok az bir şekilde zaten annende kullanmış sana yardımcı olacaktır. eğer logananınkini kullanırsan buraya sonuçlarıda tazarmısın birde bildiğime göre logananın seyehat boyu olanları var denemek için ondanda başlayabilirsin:1hug:

benim öyle çok abartılı çillerim yok ama hiç olmasın istiyorum. :1no2:

en yakın zamanda tavsiyenize uymaya çalışacağım. (annemide yanıma alıp) kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim... :1hug:

kızlar tresin expigment merhemleri var eczanede cıldi hafif hafif syuyor duru bır görünüme kavusuyorsunuz ben denedım gayet guzel sonuc aldım

X