• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri koltuklarımi hangi renge kaplatsam?

Gelincik

1 çiçek 1 de böceğim
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
1.412
22
683
42
merhabalar bayanlar
salonumun koltuklarından sıkıldım kumaşlarını değiştirmek istiyorum.Ellerımizı koyduğumuz yerler koyu kahve tahta onun altı koyu kahverengi deri arkalar yanlar deri oturduğumuz yer ve yaslandığımız yerler kırçıllı krem rengi.düşündüm taşındım bir türlü hangi renge kaplasam karar veremedım yıne bu tonlar olur ama desenli ve düz renklerı kulkanıyorlar ya onun gibi olsa hangi renk?
yada oturduğumuz yermi faklı renk yoksa yaslandığımız yermi olmalı?
aynı kumaşla yemek masasının sandalyelerınıde kombinlemek istiyorum bi fikri olan:28: lütfen yardım edın kasımın 3ünde günüm var ogüne kadar misafirlerime yeni mobilyalarımla karşılamak istiyorum :34:

resim koymayı beceremıyorum canım ya malesef aklıma geldı ama yapamıyorum :26:

renk konusunda fikir yürütmek için; yemek odası, parke/yer, halı, perdenin rengini de bilmek gerekir diye düşünüyorm.

ancak aynı renklerden yapacaksanız ki ben önermem açıkçası, farklı bir renkle salonunuzu baştan yenilemiş gibi olursunuz. çizgili kumaşlardan yararlanabilirsiniz.

bende koltuklarımı kaplatıcaktım 1500 lira istediler bune dedim yaa zaten 8 senelik koltuk gittim yenisini aldım hemde bembeyaz spor altları yüksek ohhh 2000 e aldım sıkı pazarlıkla bence kaplatana kadar yeni al ve ben hep turkuaz istiyordum duvarlar beyaz koltuklar turkuaz halı beyaz masa beyaz ohhhh olmadı turkuaz bulamadım bulduğumda hayalimde kaldı 5 000 di çünkü ama şimdiki koltuklarımda güzel becerebilirsem o mavilerin resmini atım ona göre belki o tür bişi kaplatırsın ...

$kare koltuk.webp$fluo takım.webp$mavi-sandalye-beyaz-masa.webp

mavi olan hayalim masa sandalyede mavi takımı alabilseydim eğer alıcağım masaydı..
beyaz olanlar aldığım takım...

oturma odamdaki kelebek koltuklarımı(yanları katlanır)kaplatmak için keşife çağırdım ve çıkarttıkları fiyat 2.350yuhhhh
2.600 e uzun köşe koltuklardan beğendim.yani kaplatmak yerine yenisini almak en doğrusu...

ama ben kendım kaplıcam arkadaslar bayaa döşemeciler gibi sadece kumaşa para vercem anlıyacağınız onun için dedım yardım edın dıye zımbamı falan herşeyımi hazır ettım sadece kumaşım kaldı bi renk belirlesem kaplamaya baslıcam inş.
döşemeciler çok para istiyorlar evet onun için bu yöntem ideal hemde süperr :52:

renk konusunda fikir yürütmek için; yemek odası, parke/yer, halı, perdenin rengini de bilmek gerekir diye düşünüyorm.

ancak aynı renklerden yapacaksanız ki ben önermem açıkçası, farklı bir renkle salonunuzu baştan yenilemiş gibi olursunuz. çizgili kumaşlardan yararlanabilirsiniz.

yemek odam krem sandalyelerım koyu kahve ahşapları gümüşlük konsol falan hepside krem kahve
parkeler açık kahve yani orta düzeyde çokda değil ama kıracıyız sonuçta parkelere takılmak istemedım
perdelerımı gerekırse değiştiririm onlarda kırık beyaz üzerine bej desenlı
halım krem kahve yani anlayacağınız herşeyım krem kahve açan bı renkle canlansın istiyorum çok bezık gelıyor artık bi zaman sonra

merhaba canım bende koltuklarımı kaplatıcaktım bu yaz daha sonra evde başka tadilatlar çıktı vazgeçtik seneye yaza inşallah ben salon takımı ve 6 sandalye kaplatıcam 1300 istediler kadife kumaş beğendim oturma minderleri koyu kahve sırt minderleri yine koyu kahverengi ama üzernde desenler var gövdesi kahverngi deri olucak ve yine sandalyelerde öyle...neten bakabilirsin online dekarasyonlar var..epengle kadife diye arat canım koltuklarla oyna renklere bak öyle karar ver

yemek odam krem sandalyelerım koyu kahve ahşapları gümüşlük konsol falan hepside krem kahve
parkeler açık kahve yani orta düzeyde çokda değil ama kıracıyız sonuçta parkelere takılmak istemedım
perdelerımı gerekırse değiştiririm onlarda kırık beyaz üzerine bej desenlı
halım krem kahve yani anlayacağınız herşeyım krem kahve açan bı renkle canlansın istiyorum çok bezık gelıyor artık bi zaman sonra

ben evde tadilat yapılırken dekorasyon siteleriyle yatıp kalktım desem yalan olmaz. kahve tonlarında mobilyalara, mavi, turkuazla karışık turuncu ve yeşil hatta mor öneriyorlar.

bej-kahve için pastel tonlarda yeşil ya da birkaç renk karışımı da düşünebilirsiniz. kesinlikle canlandıracak bir şeyler olsun bence de, eskiden bizim de aynı tonlardaydı fenalık bastı değiştirdik :)

mesela yeşil koltuklar üzerine yeşil, turuncu yastıklar geldi gözümün önüne, ama hani şöyle çağla yeşili falan;)

merhaba canım bende koltuklarımı kaplatıcaktım bu yaz daha sonra evde başka tadilatlar çıktı vazgeçtik seneye yaza inşallah ben salon takımı ve 6 sandalye kaplatıcam 1300 istediler kadife kumaş beğendim oturma minderleri koyu kahve sırt minderleri yine koyu kahverengi ama üzernde desenler var gövdesi kahverngi deri olucak ve yine sandalyelerde öyle...neten bakabilirsin online dekarasyonlar var..epengle kadife diye arat canım koltuklarla oyna renklere bak öyle karar ver

çok iyi fikir canım yaaa benım salon takımımm zaten deri kaplamalı koyu kahve sadece oturduğum ve yasladığım yeri kaplıyacağım senın koltuklarına benzıyor ama o kadar para veremem şuan mobılyacıya kaplatmak için inş. kendım basarilirim yani hemen bakayım o siteye çok teşk ederım

ben evde tadilat yapılırken dekorasyon siteleriyle yatıp kalktım desem yalan olmaz. kahve tonlarında mobilyalara, mavi, turkuazla karışık turuncu ve yeşil hatta mor öneriyorlar.

bej-kahve için pastel tonlarda yeşil ya da birkaç renk karışımı da düşünebilirsiniz. kesinlikle canlandıracak bir şeyler olsun bence de, eskiden bizim de aynı tonlardaydı fenalık bastı değiştirdik :)

mesela yeşil koltuklar üzerine yeşil, turuncu yastıklar geldi gözümün önüne, ama hani şöyle çağla yeşili falan;)

oturm odam turuncu canım onun için o renklerden salonada koymayı düşünmüyorum heryer aynı olmasın.rkadasın dediği siteyi bi dolaşayım bakalım belkı fikir olur banda

Back
X