Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu deri koltuk

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

arzutr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
471
9
47
kızlar bi el atın. eve deri koltuk almak istiyorum. ama hakiki deri çok tuzlu. günlük odamda değilde misafir salonu için suni deri düşünüyorum. hatta aşağıdaki koltukları beğendim onlarıdan birini alıcam karar verirsem. birde renk olarak acı kahve rengi düşünüyorum. emitasyon deri koltuk kullananlarınızın (koyu renk ) tecrübelerini merak ediyorum ?

http://www.evgor.com.tr/asp/product/3393/Puffy-Beta-Koltuk-Takimi
http://www.evgor.com.tr/asp/product/3067/Puffy-Koltuk-Takimi

hayret koskoca kıadınlar klübünhde emitasyon deri koltuk kullanan yokmu yani ??

Benimkiler beyaz, kenar ve sırt omurgası kumaş, kenarları, alt kısmı falan deri.Sırf deri istemiştim, ama kışın çok soğuk olur, yazın pişirir denilmişti pek tavsiye eden olmamıştı.Koyu renkler de bana biraz ofis koltuğu gibi geliyor, her tarafı deri ve kabarık iri kıyım olunca bu seferde çok hantal duruyorlar ve onların karşısına da heybetli bir tv ünitesi, heybetli başka akseduarlar gerekiyor ve o zaman da gerçek deri fiyatına oda döşemek maloluyor.Deri ve soğukluk kısmına da katılıyorum, koltuklarım çok geniş ve büyük olmalarına rağmen elin kenar-köşe derilerine değdiğinde donuyor adeta, yazın da pişirecektir kesin.Biraz araştırın bence, ve bir müddet oturun üstlerinde, full deri olunca bu sıcak-soğuk sorununu yaşamamak önemli bence.Silinmesi, temizlenmesi falan süper zaten ona kimse birşey diyemez, en güzel avantajı bu olsa gerek :)

ben gümlük odamda değilde misafdir sallonunda kuşlanacağım için soğuk sıcak faktörünü misafir düşünsün diyorum :):) öğrenmek istediği çabucak deforme olurmuı leke ler çıkmayabiliyomuş yada çatlıyomu. üzerinden kaydırıyomu falan. ay yardın edin ya kumaş silmekten gına geldim. hakiki deri parasıda şu an için söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…