Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Deri koltuk kullanışlımı kızlar ve hangı renk güzel yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
evet kızlar deri koltuk almayı dusunuyorum soyle pufuduk pufuduk olan spor derilerden sizce ne renk almalıyım kullanan arkdaslar memnun musunuz bağzıları kısın üşütür yazın terletır alma dıyorlar kımılerı cok beyenıyo sizin fikriniz nedır renklere gelınce
BEYAZ KIRMIZI BORDO VE SIYAH YADA KREM HANGI RENGI ALMALIYIM DAHA COK BEYAZ VE BORDO VEYA KIRMIZI RENGI DUSUNUYORUM BN SIZCE HANGISI DAHA GÜZEL DURUR

canıkm bende koyu kahve deri koltuk kullanıyorum ama çok pişmanım aldığıma tek artısı hoş duruyor temizliği kolay..eksileri daha fazla.
kolay deliniyor
kışın oturulmuyor çok soğuk oluyor
yazın çıplak tenle oturuldunda yapışıyor
kumaş gibi esnek değil poponun izi kalıyor zamanla.

ben kesinlikle alma derim şuan eskisin diye dört gözle bekliyorum.
ama sana çok güzel bir tavsiyem var antilop kumaşlı al koltuklarını şimdi her mağaza beğendiğin her modeli antilop kumaşından yapıyor.görüntüsü deriden çok daha güzel kolay temizleniyor harika bir kumaş,
kuzenim yeni evleniyor o aldı hayran kaldım mutlaka bak derim..

keşke evlenmeden önce bana da biri bütün bunları söyleseydiiiiii...

deri kkoltuk cok hoşuma gıdıyo acılcası ınternette yorumları felan okudum soğudum görünüm olarak muhteşem duruyo ama bu gun bakmaya gıdıcez antılopa bakıcam dıyorum hem deri hem kumas karsıkmı alsam onlarda hoş gelıyo

Oturma ve sırt yerleri kumaş olup kol yerleri ve alt kısımların deri olduğu koltuklara da bakmanı tavsiye ederim hem çok şık duruyor hem de derinin verdiği havayı veriyor zaten
Hangisini seçerseniz seçin açık tonları seçmeyin derim pişman olabilirsiniz

aynen katiliyorum benim koltuklarim tumden deri ama yazin sicak oluyor kisin soguk. temizlemesi kolay diyorlar ama hiçte oyle degil. Dunyanin parasini verip aldigi için esim hiç deterjan bisi vurdurmuyor. Gerçek hakiki deriyse tukenmez kalemin ucu dokunsun çikmiyor lekesi. Ben nefret ettim deri koltuktn ama esim begendi aldi birsey diyemedim çunku salon takimini ben begenmistim haksizlik olmasin dye. off off

slm canım benımde koltuklarım derı ve cok rahat tavsıye edrım hem kulanısı kolay hemde sılemsı benımkı krem rengı bı mısafırım gelcegı zman hemn sabunlu su ıle sılıorum al sana mıs gıbı koltuk oluor rahatta gelnler oturdunmu kalkası gelmıor vallaha uzat ayklarını tv ızle

haklısınız kızlar deri koltuk ıcın annemde alma dıyo bu gun almaya gıdıcez bakım inşallah aradıgım gıbı bıseyler bulurum tv ünitesi de alıcam onuda buyuk boy vıtrınlılerden ıstıyorum ve beyaz alıcam inşallah masasıyLA TAKIM BULURUM

kızlar aldım koltugumu tv ünitemı tv ünitem simsiyah içinde mavi ışıkları var cok guzel koltuğum ise bem beyaz deri koltuk onuda cok begenerek aldım dayanamadım gene deri aldım orta sehbam ise siyah beyaz bırtanede buyuk ayna aldım oda siyah üzerinee savaroskı taşlarla dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…