Merhaba ben oldum olası deri parçalara bayılırım fakat sanırım herkes benim gibi düşünmüyor o yüzden size sormak istedim
Siz deri sever misiniz yoksa itici mi buluyorsunuz?
Merhaba ben oldum olası deri parçalara bayılırım fakat sanırım herkes benim gibi düşünmüyor o yüzden size sormak istedim
Ceket kapan tarzı pantolon da cok guzel duruyor ben eteğiyle ceketını kombınlıyorum sureklı gıymem ama severım ıkı senedır asırı derecede moda olan ürünler suan deri kabanlar ve peluş kabanlar çogu herkesın ustunde görüyoruz
Ceket kapan tarzı pantolon da cok guzel duruyor ben eteğiyle ceketını kombınlıyorum sureklı gıymem ama severım ıkı senedır asırı derecede moda olan ürünler suan deri kabanlar ve peluş kabanlar çogu herkesın ustunde görüyoruz
Icınden ne gelıyorsa onu giy boşver milleti seviyorsan al giy sen bır kazak giyersın sana çok yakısır ben giyerım sende durdugu gibi durmaz o yüzden kendıne neyı yakıstıyorsan onu giy kuzu ama dedıgım gıbı ztn modası hic gecmeyen deri tarzları hep var iyikide varlar
Kombin, fizik ve taşıyacak aura önemli.
Bir de deri olunca biraz paraya kıyıp eli yüzü düzgün bir şey almak lazım, yıldız olayım derken, paçoz gibi görünmek de var.
Kombin, fizik ve taşıyacak aura önemli.
Bir de deri olunca biraz paraya kıyıp eli yüzü düzgün bir şey almak lazım, yıldız olayım derken, paçoz gibi görünmek de var.
Deri derken orjinal deriden mi bahsediyorsunuz deri görünümlüden bahsediyorsanız ben de çok kullanıyorum bu ay bir deri etek aldım krem deri pantolonum var bu ara özellikle çok taktım