Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Deri Kenarlı Kanepe Takımı Çok Kararsızım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mor beyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
2
0
36
Merhaba. Forumda yeniyim. Oturma odası için bellonadan kanepe takımı aldım. Eve bir hafta sonra teslimat yapılacağı için değiştirme şansım var hala. Benim aldığım modelin kenarları beyaz deri. Ama istersem aynı modelin kenarları kumaş olanınıda alabilirim. Satıcı deri olanın daha kolay temizliği olduğunu söyledi. Ama ben hala karar veremedim. 3 tane küçük çocuğum var. sizce hangisinin kullanımı ve temizliği daha iyidir. Lütfen yardım edin yarın son kararımı bayiya bildireceğim.

bu benim aldığım deri kenarlı olan.

buda diğeri

kumas da olsa derıde cocuklar her turlu murekkeblı renklı kalemlerle guzelım takımları yıyor
sımdılık ıstedıgınızı kullanın sonra yuzunu degıstırmek zorunda kalcaksınız zaten
netıcede derıden de gecmıyor murekkeb boya tarzı seyler kumastanda
yınede kumas bana daha mantıklı gelıyor...

Evet çocuk olunca evde canına okuyolar eşyaların. Önceden bişey alırken modeline bakıp alırdık şimdi hep çocuklar zarar verirmi bozarmı kirletirmi diye düşünüyoruz Tam karar verebilmiş değilim ama sanırım deri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…