- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
-
- Konu Sahibi Goldsparkle
Kız uyu uyu diyesim geldiKendimi bildim bileli sırt çantası takıyorum. Son on yıldır yıkanmış deri, zımbalı modellerini özellikle de. Ancak artık çok sıkıldım bir süredir moda olduğundan da herkes takıyor zaten. Sizce postacı türü çapraz çantalar deri ceketlerle olur mu ? Kol çantası kullanamıyorum zor geliyor öyleyse bu çapraz çantalar daha mi zor olur benim için? Kullananlar yazabilir mi? Yürürken bacağınıza çarpıyor mu? Tarz olarak bana uygun olur mu? Çapraz takılınca göğüsten rahatsız ediyor mu? Ne tavsiye edersiniz ? Elimde kolumda çanta tutmayı sevmiyorum mutlaka üzerime takmalıyım ama şu bele takılan modelleri hiç sevmiyorum (90’lı yıllardaki) lütfen onu tavsiye etmeyin.
Ben deri ceketimle clutch tarzı zincirli ufak çantalar kullanıyorum çok hoşuma gidiyor
Aklıma geldi işte :) 2013te aldığım çantanın derileri dökülüyordu ve 2018de aynısını görünce yine aldım. Yani 7 yıldır aynı çanta modelini kullanıyorumKız uyu uyu diyesim geldiben mecburiyetten ayaktayım çocuk uyumuyo diye valla uyu deseler uyurum anında ne çantası çanta ne gı bu saatte uykunu kaçırdı
Benimde öyle aynı çantam eskiyince aynısını alma huyum vardı kurtuldum çok şükürAklıma geldi işte :) 2013te aldığım çantanın derileri dökülüyordu ve 2018de aynısını görünce yine aldım. Yani 7 yıldır aynı çanta modelini kullanıyorum
Bir tek bende var sanıyordum o huyBenimde öyle aynı çantam eskiyince aynısını alma huyum vardı kurtuldum çok şükürşimdi çeşit çeşit alıyorum hepsi de askılı hiç de rahatsızlık vermiyor ama tek önemli olan çantayı taktığın omzunu yukarı kaldırma düz tut ben hep omuz çantası kullanıyordum alışıktım omuzda tutmaya, öyle çok az kullandım sırt çantası
Bak bu tip olanlardan al daha tarz durur bunların fiyatı da uygun oluyor bilindik sitelerdeÇantam bunun renkleri farklı olanındandı.