- 15 Aralık 2014
- 1.308
- 179
Canim sen ne kadarlik bir sey ariyorsun
canım kalıbı genişse olabilir belki, benim boyum 168 cm kg 72 , resim atabilirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen ne kadarlik bir sey ariyorsun
cnm 40 bdn var bnde olmaz mı
tamam canım akşam bekliyorum resimleriniTabi canim isteyim aksam atacagim bugun geldi zaten mont yeni dikildi. Ben Kendim tekrar olcer soylerim sana bilirsin olup olmayacagini
cnm 40 bdn var bnde olmaz mı
canım bulamadım ki, bulduklarımın ya bedeni olmuyor, yada fiyatı çok geliyor...halen arıyorum işte....mrb canım aldığın birsey var mı ? herkese soruyorsun ama aldığın yok .
Canim ya cok buyuk yani 44 falan sanirim 46 bile olabilir geri verdim gönderecekler bakalim yenisi gelince haber veririm bulamazsan. Trenckot gibi kemerli bi modeldi Siyah kalcayi kapatan
ay askolsun ne kusuru canım :) bulamamış olursan haberleşiriz yine bakalım durumlar ne olacak adamlar hata yapmış da :)tamam canım ben o yazdığını görmemişim, kusura bakma
Tamam canım. Senden haber bekliyorumay askolsun ne kusuru canım :) bulamamış olursan haberleşiriz yine bakalım durumlar ne olacak adamlar hata yapmış da :)