Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çillerderi altinda svilce cok acil yardım!!!!!
kızlar merhaba moralim inanılmaz bozuk yaklasık 1 hafta once baya bir kuruyemis yemistim sanirim oun etkisiyle birde regl olunca derimin altında sıkılmayacak turden tam burnumun kenarinda bir sivilce cıktı 2-3 gün dayandım sonrasında maske yaptım maskenin etkiisyle sivilcenin iltahapı gitti falan o irintisi ve sisligi hala mevcut kızlar napıcam lutfen yardım edin ayni yerde yaklasık 3 sene once gene oyle bir sivilce cıkmıstı falan o morarmıstı heralde izi kalıcak korkusuyla kafayı yemisim ve surekli sıkmaya calısmısım bu sefer daha beter izi kaldı tabi son 1 yıldır falan geçmişti simdi tekrar oyle olacak diye cok korkuyorum lutfen yardim edin kızlar napıcam sanki orda etbeni varmıs gibi duruyo aglamamk için zor tutuyorum kendimi
canım doktora git büyük bişeyse bendede olmuştu alnımda çıkmıştı 2 tane normal sivilce gibi ucu iltahaplı değildi sıktıramıydum o yüzden doktor sivilcenin üzerine iğne yapmıştı ve 1 saat içinde geçti birde söyle bisey var bi arkadaşımdada burnunun ucunda benzer biey çıkmış o umursamamaış sonrasında ameliyatla aldırdı yol yakınken git doktora
canım doktora git büyük bişeyse bendede olmuştu alnımda çıkmıştı 2 tane normal sivilce gibi ucu iltahaplı değildi sıktıramıydum o yüzden doktor sivilcenin üzerine iğne yapmıştı ve 1 saat içinde geçti birde söyle bisey var bi arkadaşımdada burnunun ucunda benzer biey çıkmış o umursamamaış sonrasında ameliyatla aldırdı yol yakınken git doktora
ay ameliyat mı allahım yardım et nerden geldi bu sivilce ya baska bıyerde olsa bu kadar takmazdım ama tam burnumun kenarinda ya suanda biraz indi ama kitle gibi nasil desem kuruyacak gibi bir hali yok ((
ya ilk bir eczaneye mi gitsem acaba doktordan korktum şimdi ameliyat falan aslında detaylı anlatayım soyle oldu ilk once orda bi sivilce cıktı ama içinde iltahap yoktu daha sonrasında 2 gun falan dayandım gecer diye oyle durunca cok sınırıme gitti peelingli bir maske yaptım bi anda o sivilcenin iltahabı aktı bende biraz akıttım igrenc biliyorum.. daha sonrasında kanadı cok az sonraki günü biraz daha indi ama sanki nasil desem orda bir odem var ve cıkmıyo su mu desem bisey var ama iltahap degil ve şişik duruyor suan acayip strese girdim kapatıcıylada kapanmıyor şişik oldugu için tamda cıkacak yeri buldu dertli basim bi gün gülemicek miyim ben ya.. aslinda buz tedavisi diye bir sey varmıs kısın ona gidicektim cildimde sivilce izi yok ama cok nadir kücük kücük var belli olmuyor onlar gitsin diye gidicektim ben yazın bununla yasıyamam ya acilen eczaneye ordanda hastaneye gitmem gerek cok tesekkur ederim gelismelerden haberdar ederim :)
16 yaşındayım ergenlikten midir bilmiyorum ama benim sivilcelerimin çoğu öyle çıkar. elime bi dolgunluk bi sertlik gelir ama asla baş vermez. palmolive gül sabunu deneyin benimkiler 1 haftada iniyo her ne kadar büyük olsalarda. bazıları baş veriyo gerççi sonradan bende dayanamıyorum sıkıyorum
Uç verdirmesiini sağlayacaksın en kesin çözümü bu yoksa gitmiyo deri altında kalıo öyle kurumuyolar kolay kolay.
Margarinden çok azcık tırnağınıza alın çıkmayan sivilcenin üstüne sürün onu yedirin oraya krem gibi.. azııcık da tam üstüne gelcek şekilde sürün ve yatın.Sabaha uç vermiş olacak yada bi kaç saate tamamen.. tırnaklarınızın ucuyla değil işaret parmakılarının ilk boğumunun arasına alarak sıkın o sivilceyi.. derinlemelesine çıkcak.. Üstünede peeling yap bitti gitti..