Sivilceli Ciltler Deri Altı Sivilcemsi Kızarıklıklar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ela008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
3
0
kzlar ben 20 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar bi tek bile sivilcem çıkmadı arkadaşlar şaşırıyordu iz bile yok bebek yzlü diyolardı. bu sene nolduysa nazar değdi. saçıma uyguladığım bi kaç ürün yüzümde tüylenme yaptı ve ağdayla aldırdım tam emin değilim ama büyük ihtmal ondan sonra oluşan 2-3 tane yan yana kızarıklık oldu sivilceye hiç benzemiyor. doktora gittim deri altı sivilcesi bunlar dedi. Isotrexin ve Nadixa verdi ama geçirmedi 2 ay bunları kullandım 4 ayda öle beklemiştim zamanla geçer diye geçmedi. keşke normal sivilce çıksa bu nasıl bişey anlamadım bu neden oluyor daha şimdiye kadar normal uçlu sivilcem bile hiç çıkmazken. ? ve ne yapmalıyım. kaç kere cildiyeciye gittim hepsi faklı ilaç yazıyo. en son Travocort ve Bactroban verdi. kortizon var diye fazla da kullanmak istemedim. yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

çıkmamış çıkmamış , fena çıkmış
ben kimyasal ürün kullanmayı sevmiyorum, her şeyin çaresi doğada var diye düşünüyorum.doğal ürünlere yönelsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…