Sivilceli Ciltler DERI ALTI SIVILCE VE KOYU RENKLI LEKELER!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ozgetoprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
68
5
31
Arkadaslar merhaba. Direk konuya gireyim. Yuzumde surekli deri altinda sivilce cikiyor ve disari cikmiyor. Yani patlatip mikrobunu akitmak mumkun degil. Bu sebeplede icinde kuruyor ve koyu renkli izler kaliyo. Kac defa cildiyeye gittim ama verdikleri kremler ise yaramadi. Makyaj yapmadan disari cikamiyorum. Hafif bi makyajda degil. Kapatici suruyorum ustune fondoten onun ustune pudra makyaj iyice yuzumu mahvetti. Psikolojim bozulmus durumda artik. Denize gidemiyorum makyajim cikicak diye. Hatta bu sebepten dolayi evlenmeyide dusunmuyorum. Kimsenin beni o sekilde gormesini istemiyorum. Daha 22 yasimdayim ve bazen evde makyajsizken denk gelen misafirler sana ne oldu yaslanmissin yuzune noldu. Bak bu benim makyajsiz halim. Onemli olan makyajsiz guzel olmak falan diyo. Sanki ben keyfimden makyaj yapiyomusum gibi. Neyse cok uzattim. Benim gibi bi sorun yasayan ve cozum bulan varsa lutfen yardimci olsun. Gercekten zor durumdayim simdiden tesekkurler

öyle diyen kimse sinir oldum ben de burada.. bir doktora göründün mü tatlım roaccutane kullanmıştım benim sivilce problemime çok iyi gelmişti tabi biraz ağır bir ilaç ama..

öyle diyen kimse sinir oldum ben de burada.. bir doktora göründün mü tatlım roaccutane kullanmıştım benim sivilce problemime çok iyi gelmişti tabi biraz ağır bir ilaç ama..
Evet kac defa doktora gittim. Ama ilgilenmediler. Belki devlet ilgilenmiyodur diye ozel hastaneye gittim o da ayni sekilde. Sadece cildi soyan krem yazip gonderdiler. Bu kremlerde benim sivilcelerime iyi gelmiyo cunku sadece yuzdeki ince deriyi soyuyo. Benim sivilcelerim altta yuzeyde degil Senin sivilcelerinde deri altinda miydi ?

ben çok anlamıyorum valla deri altı üstü ama çok fazla sivilceliydim ben felaket ve o ilaçtan sonra bebek gibi olmuştu cildim.. şimdi 2 sene geçti yine deli gibi çıkmıyor ama normal bir yağlı cilde sahip insanda ne kadar çıkıyorsa o kadar çıkyor..

Anladin canim hangi ilaci kullandigini. Bildigim kadariyla yaz aylarinda o tedaviye baslanmiyor. Ama cesaret edebilirsem sonbaharda tekrar hastaneye gidip o ilaci yazmasini isticem. Hayirlisiysa insallah kullanirim ve sonuc alirim. Cok sagol yardimci oldugun icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…