- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi zehrahmet33
-
hamilelik mümkün değil denebilecek kadar yüksek bi koruyuculuğu var ben 1 buçuk yıl kullandım korunmasız ilişki hamile kalmadım çıkartınca da kaldım yani koruyuculuğu yüksek ama kişiden kişiye değişse de bende çok yan etki yaptı bence hormonel olarakta çok sinirliydim mutsuz ve kilo aldığım bi dönemdi bunların ona bağlı olmadığını varsayabiliriz belki ama 3 -4 ay hiç regl olmadım kalan süredede bir ayın 1 haftası dışında nerdeyuse hep kanamam vardı çıkarma sebebimde buydu malesef böyle bi kanama durumu zaten ilişki olmasına da imkan vermiyordu yine dediğim gbii herkeste etkisi baskaArkafaşlar 2 çocuğum var eşim ben istemediğim halde zorla çocuk sahibi olmak istiyor , deri altı implantı düşünüyorum , kullanıp hamilr kalan varmı ? Affınıza sığınarak sormak istiyorum birliktelikte içeri boşalma olması halinde deri altı implant engeller mi bu durumu
Merhabalar koruyuculuğu çok yüksek diye bende taktirdım haziran 2025 de ama bugun cıkarttirdim çok bile dayandim diyebilirim. Aşırı yan etkisi var hem iştah açıyor hem goguslerde aşırı hassasiyet hemde sürekli kanama regl günlerim birbirine girmişti artık devamlı kanama olduğu için de zaten iliski olmuyor ve normal olarak gebe kalmiyorsunArkafaşlar 2 çocuğum var eşim ben istemediğim halde zorla çocuk sahibi olmak istiyor , deri altı implantı düşünüyorum , kullanıp hamilr kalan varmı ? Affınıza sığınarak sormak istiyorum birliktelikte içeri boşalma olması halinde deri altı implant engeller mi bu durumu
Bendede auralı migren var normalde doğum kontrol hapı kullanıyodum ama onu kullanmam yasaklandı deri altı implant taktırdımkoruyuculuğu en yüksek korunma yöntemi bu ama herkese maalesef önerilmiyor. yan etkisi fazla. bende migren olduğu için doktorum bana önermedi mesela. hormonlu hiçbir korunma yöntemini önermedi. bakır spiral önerildi bana. onu da taktırmadımprezervatifle korunurken hamile kaldım
Bende şubatta taktırdım şubatta adet olmadım martta oldum ama ilk iki hafta leke oldu bir haftada normal kanama oldu geçti şimdi yine adet olcam vakti geçti leke geldi devamı yok anlamadım olcam mı olmucam mıMerhabalar koruyuculuğu çok yüksek diye bende taktirdım haziran 2025 de ama bugun cıkarttirdim çok bile dayandim diyebilirim. Aşırı yan etkisi var hem iştah açıyor hem goguslerde aşırı hassasiyet hemde sürekli kanama regl günlerim birbirine girmişti artık devamlı kanama olduğu için de zaten iliski olmuyor ve normal olarak gebe kalmiyorsunasla tavsiye etmiyorum çevremdekilere
valla mı? ben migreni bilmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 3 kez acillik olunca kadın doğumcu nörolojiye gönderdi migren çıktı. ilk cocugumu doğurduktan sonra da hormonlu hiçbir korunma yöntemini uygulayamayız sana riskli dediBendede auralı migren var normalde doğum kontrol hapı kullanıyodum ama onu kullanmam yasaklandı deri altı implant taktırdım