Arkadasim 1 yil kullandı hiç regl görmedi,saatli bomba gibiydi sinirden dayanamadı çıkarttı.Merhaba deri alti implanti taktiran var mi ? 6 ay oncr dogum yaptim 40im ciktiktan sonra implant taktirdim. Halaa regl olmadim sadece bir kez bir pecete kan geldi o kadar devami sonrasi olmadi. Ayrica hunharca kilo aliyorum. Zaten kilolu bi kadinim verecegime aliyorum git gide.. yani herkeste ay i belirtiler olmsysbilir sms boyledife cok kotu. Rahim ksnalim darmis spiral taktirdim 1 haftada 3 kere scile gittim sancidan sonunda cikarttirdim olmadi, esimde korunmuyo emzirdigim icin igne hapta kullanamiyorum ne yapacagimi bilemedim.
Spiral kullan.cok rahatMerhaba deri alti implanti taktiran var mi ? 6 ay oncr dogum yaptim 40im ciktiktan sonra implant taktirdim. Halaa regl olmadim sadece bir kez bir pecete kan geldi o kadar devami sonrasi olmadi. Ayrica hunharca kilo aliyorum. Zaten kilolu bi kadinim verecegime aliyorum git gide.. yani herkeste ay i belirtiler olmsysbilir sms boyledife cok kotu. Rahim ksnalim darmis spiral taktirdim 1 haftada 3 kere scile gittim sancidan sonunda cikarttirdim olmadi, esimde korunmuyo emzirdigim icin igne hapta kullanamiyorum ne yapacagimi bilemedim.
Ben taktırdım 2023 aralıkta. O zamandan beri adet olmadım bir defa sizinki gibi lekelenme oldu o kadar. Kontrole gittiğimde dr herşeyin normal olduğunu söyledi ve beklenen bir durummuş sorun yokmuş. Ama herkes de aynı durum olacak diye birsey yok kişiden kişiye değişiyor. Ayrıca doğumdan sonra ki adetlerde düzensizlik birsüre olur belki ondan da adet olmamış olabilirsiniz. Birde bende çok kilo aldım bu yüzden çıkarttırabikirimMerhaba deri alti implanti taktiran var mi ? 6 ay oncr dogum yaptim 40im ciktiktan sonra implant taktirdim. Halaa regl olmadim sadece bir kez bir pecete kan geldi o kadar devami sonrasi olmadi. Ayrica hunharca kilo aliyorum. Zaten kilolu bi kadinim verecegime aliyorum git gide.. yani herkeste ay i belirtiler olmsysbilir sms boyledife cok kotu. Rahim ksnalim darmis spiral taktirdim 1 haftada 3 kere scile gittim sancidan sonunda cikarttirdim olmadi, esimde korunmuyo emzirdigim icin igne hapta kullanamiyorum ne yapacagimi bilemedim.
Ben taktırdım 2023 aralıkta. O zamandan beri adet olmadım bir defa sizinki gibi lekelenme oldu o kadar. Kontrole gittiğimde dr herşeyin normal olduğunu söyledi ve beklenen bir durummuş sorun yokmuş. Ama herkes de aynı durum olacak diye birsey yok kişiden kişiye değişiyor. Ayrıca doğumdan sonra ki adetlerde düzensizlik birsüre olur belki ondan da adet olmamış olabilirsiniz. Birde bende çok kilo aldım
5ayda 7 kilo aldim. Kii emzirdigim halde. Evet diyet yapmiyorum ama her zamanki gibi yeme seklim duzenim. Kii daha hareketli aktif olmak zorundayim ilkokula giden bi cocugum daha var onu okula gotur getir evde kosturmaca vs derken ama hunharca kilo aliyorum. Doguma giderkenki kiloma gelmeme 2 3 kilo kaldi oyle soyleyeyim. Normaldede kilolu biriyim zaten malesef ama kendimi iyice kotu hissediyorum. Bu hafta cikarttiricamBen taktırdım 2023 aralıkta. O zamandan beri adet olmadım bir defa sizinki gibi lekelenme oldu o kadar. Kontrole gittiğimde dr herşeyin normal olduğunu söyledi ve beklenen bir durummuş sorun yokmuş. Ama herkes de aynı durum olacak diye birsey yok kişiden kişiye değişiyor. Ayrıca doğumdan sonra ki adetlerde düzensizlik birsüre olur belki ondan da adet olmamış olabilirsiniz. Birde bende çok kilo aldım bu yüzden çıkarttırabikirim
Daha once denedim 5 gunde 3 kere acile gittim sancidan. Orda cikartmadilar randevuda bulamadim en son ozel bi klinikte cikarttirdim ve doktor rahim kanalimin cok dar oldugunu, rahmimin spirale uygun olmadigini soyledi malesefSpiral kullan.cok rahat
Gercekten oyle. Asiri kilo yapiyo yani bana yapti cikarttiricam malesefArkadasim 1 yil kullandı hiç regl görmedi,saatli bomba gibiydi sinirden dayanamadı çıkarttı.
Malesef uymayana uymuyorDaha once denedim 5 gunde 3 kere acile gittim sancidan. Orda cikartmadilar randevuda bulamadim en son ozel bi klinikte cikarttirdim ve doktor rahim kanalimin cok dar oldugunu, rahmimin spirale uygun olmadigini soyledi malesef
Estafurullah ne demek. Keske olsaydi.. evet implant cok guzel koruyo ama 5 ayda 7 kilo heleki kilolu bi kadin icin cok zorMalesef uymayana uymuyormesajın devamında yazmışsınız aslında dikkat etmemiştim ,kusura bakma.
Eşine söyleyeceksin korunacak, binbir tane çeşidi var bir zahmet o da elini taşın altına koysunEstafurullah ne demek. Keske olsaydi.. evet implant cok guzel koruyo ama 5 ayda 7 kilo heleki kilolu bi kadin icin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?