- 7 Ocak 2018
- 16
- 9
- 1
- Konu Sahibi Edebiyatkadini
-
Ben son birkaç aydır Masa, Kafka Okur ve Tuhaf Dergilerini okuyorum. Üçü de dolu dolu ve bilgilendirici oluyor. Masa ve Kafka Okur Tuhaf'a göre daha çok bilgilendirici ve edebiyatla ilgili sanki.
Önemli değil. Bavul'un ve Arka Kapak dergilerinin de birer sayısını aldım ama okumaya fırsat olmadı.Sağol canım
Önemli değil. Bavul'un ve Arka Kapak dergilerinin de birer sayısını aldım ama okumaya fırsat olmadı.
Kafa Dergisini ben pek sevememiştim. Çünkü genelde dergi yazarları yaşadıklarını anlatıyorlardı. Ben daha çok edebi şeyler arıyordum. Onu da bahsettiğim dergilerde buldum.:)
Önemli değil. Taciz mi!? Hiç duymamıştım. Zevkler farklı olduğu için Kafa'yı ben beğenmem ama bir başkası beğenebilir. Tuhaf Dergisi Ahmet Mümtaz Taylan'ın. Röportajı bol bir dergi.Bavul'un taciz ile ilgili son paylaştığı yazıdan sonra derginin kalitesinin düştüğünü anladım.Onun dışında Kafa dergisi hakkında uyarman iyi oldu kısçe teşekkürler tekrar ..:))
Önemli değil. Taciz mi!? Hiç duymamıştım. Zevkler farklı olduğu için Kafa'yı ben beğenmem ama bir başkası beğenebilir. Tuhaf Dergisi Ahmet Mümtaz Taylan'ın. Röportajı bol bir dergi.
Bu aralar dergilere merak saldığım için kapak konusunu beğendiğim dergileri almıştım. Şu an 3 dergiyi her ay almak istiyorum (Masa, Tuhaf , Kafka Okur). Bir dergi birçok kitaba bedel benim için. Çünkü içeriği dolu dolu
Dün ilk kez aldım masayı. Biraz okudum. Çok beğendim. İçeriği de dolu dolu.
Sıfır reklam, hiç yokPeki çok reklam almış mı ? O önemli benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?