• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Edebiyatkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
16
9
1
1) Kafa Dergisi
2) Bavul Dergisi
3) Peyniraltı Edebiyatı Dergisi
4) Notos Dergisi
5) Masa Dergisi
6) Dergah Dergisi
7) Birikim Dergisi
8 ) Varlık Dergisi
9) Kafka Okur Dergisi
10) Arka Kapak Dergisi
11) Tuhaf Dergisi

Sizinde tavsiyeleriniz ile yukarıdaki 11 dergiden birini seçip her ay düzenli satın almak istiyorum. Kaliteli içeriklerinin olması ve bana birşeyler katması önemli ancak çok kararsızım. Bu dergiler hakkında yorumlarınız neler ve sizce en kalitelisi hangisi?
( Yalnızca yukarıdaki dergiler hakkında yorum yapınız. )

Ben son birkaç aydır Masa, Kafka Okur ve Tuhaf Dergilerini okuyorum. Üçü de dolu dolu ve bilgilendirici oluyor. Masa ve Kafka Okur Tuhaf'a göre daha çok bilgilendirici ve edebiyatla ilgili sanki.

Önemli değil. Bavul'un ve Arka Kapak dergilerinin de birer sayısını aldım ama okumaya fırsat olmadı.
Kafa Dergisini ben pek sevememiştim. Çünkü genelde dergi yazarları yaşadıklarını anlatıyorlardı. Ben daha çok edebi şeyler arıyordum. Onu da bahsettiğim dergilerde buldum.:)

Önemli değil. Bavul'un ve Arka Kapak dergilerinin de birer sayısını aldım ama okumaya fırsat olmadı.
Kafa Dergisini ben pek sevememiştim. Çünkü genelde dergi yazarları yaşadıklarını anlatıyorlardı. Ben daha çok edebi şeyler arıyordum. Onu da bahsettiğim dergilerde buldum.:)

Bavul'un taciz ile ilgili son paylaştığı yazıdan sonra derginin kalitesinin düştüğünü anladım.Onun dışında Kafa dergisi hakkında uyarman iyi oldu kısçe teşekkürler tekrar ..:))

Bavul'un taciz ile ilgili son paylaştığı yazıdan sonra derginin kalitesinin düştüğünü anladım.Onun dışında Kafa dergisi hakkında uyarman iyi oldu kısçe teşekkürler tekrar ..:))
Önemli değil. Taciz mi!? Hiç duymamıştım. Zevkler farklı olduğu için Kafa'yı ben beğenmem ama bir başkası beğenebilir. Tuhaf Dergisi Ahmet Mümtaz Taylan'ın. Röportajı bol bir dergi.
Bu aralar dergilere merak saldığım için kapak konusunu beğendiğim dergileri almıştım. Şu an 3 dergiyi her ay almak istiyorum (Masa, Tuhaf , Kafka Okur). Bir dergi birçok kitaba bedel benim için. Çünkü içeriği dolu dolu

Önemli değil. Taciz mi!? Hiç duymamıştım. Zevkler farklı olduğu için Kafa'yı ben beğenmem ama bir başkası beğenebilir. Tuhaf Dergisi Ahmet Mümtaz Taylan'ın. Röportajı bol bir dergi.
Bu aralar dergilere merak saldığım için kapak konusunu beğendiğim dergileri almıştım. Şu an 3 dergiyi her ay almak istiyorum (Masa, Tuhaf , Kafka Okur). Bir dergi birçok kitaba bedel benim için. Çünkü içeriği dolu dolu

Aynen öyle

Back