• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dergi, Editör, Sayfa

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Hanımlar merhaba. Ben bir dergide çalışıyorum, editörüm. Röportaj yapıyorum, düzensiz gelen haberleri düzenliyorum, yazılmış haberlerin hatalarını düzeltiyorum vs. Dergide kendime bir sayfa açmak istiyorum kültürel bir dergi. Tarih, edebiyat, moda, dekorasyon, sinema, satranç, bitki, astroloji aklınıza gelebilecek her türlü sayfa var. Farklı bir sayfa açmak istiyorum. Bu konuda deneyimli hanımlar veya merakı olan hanımlardan fikir önerileri bekliyorum. Herkese teşekkürler.

İlgi alanlarınızdan en çok bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz bir konuya yönelin bence :KK66:

yemek sayfası yok galiba..baska ulkelerın mutfakları yada dırek Osmanlı mutfağını ele alırdım..

kişisel bakım urunleride olabılır..
yada gezıp gorulebılecek yerlerde olabılır

mesela fotoğrafçılığı açarsak?

Mesela fotoğrafçılık açılırsa
-her ay ya da hafta- ne sıklıkta yayımlanıyorsa dergi- seçtiğiniz bir temada size çekilen fotoğraflardan beğendiklerinizi yayımlayabilir,
-Fotoğrafçılık eğitimi veren yerler tanıtabilir
-Fotoğraf çekimi için uygun yerler gezebilir, buraların fotoğraflarını çekip yayımlayabilir
-Fotoğrafçılıkla ilgili teknik bilgiler- lensler vs tanıtabilir,
ve daha çoooooooook şey yapabilirsiniz.

Mesela fotoğrafçılık açılırsa
-her ay ya da hafta- ne sıklıkta yayımlanıyorsa dergi- seçtiğiniz bir temada size çekilen fotoğraflardan beğendiklerinizi yayımlayabilir,
-Fotoğrafçılık eğitimi veren yerler tanıtabilir
-Fotoğraf çekimi için uygun yerler gezebilir, buraların fotoğraflarını çekip yayımlayabilir
-Fotoğrafçılıkla ilgili teknik bilgiler- lensler vs tanıtabilir,
ve daha çoooooooook şey yapabilirsiniz.

bunu dikkate alacağım, çok teşekkür ederim güzel bir fikir :)

sağlık köşesi özellikle psikolojik rahatsızlıklar ve kadın hastalıkları çok tutar :KK65:
gezi yazıları,bölgesel tatlar (bu biraz masraflı sanırım)
haftalık mı aylık mı bilmem ama üniversite ve değişim programlarının tanıtımı...
afrika asya ülkelerinin tanıtımı...
ilgimi çekenler..
ya da ucuz tatil programları (şirket değil direkt hotellerin tanıtımları doğa turizm tesisleri gibi(bu da masraflı)
tanıtımlar artı gelir olur sanırım sponsor sistemi gibi..

Kaliteli olmasını istiyorsan yurtdışğnda gelişmelerde yazmalısın politik,veya sağlık yoksa çok basit olur

Seyahat sayfası olabilir. Gidilecek bir ülke ya da şehri anlatın. Ve o yere ait en güzel bilindik hikaye ile süsleyin yazınızı. Mesela Antakyayı anlatacaksınız defne ağacının mitolojik hikayesinden bahsedebilirsiniz. O yere ait fotoğraflar ve hatta yapabilirseniz o şehirli ünlülerden küçük görüşlerle çok keyifle okunası bir sayfa olur.

Hanımlar merhaba. Ben bir dergide çalışıyorum, editörüm. Röportaj yapıyorum, düzensiz gelen haberleri düzenliyorum, yazılmış haberlerin hatalarını düzeltiyorum vs. Dergide kendime bir sayfa açmak istiyorum kültürel bir dergi. Tarih, edebiyat, moda, dekorasyon, sinema, satranç, bitki, astroloji aklınıza gelebilecek her türlü sayfa var. Farklı bir sayfa açmak istiyorum. Bu konuda deneyimli hanımlar veya merakı olan hanımlardan fikir önerileri bekliyorum. Herkese teşekkürler.
Biraz geç gördüm sanırım:KK66: bencede seyehat; tarih, kültür, yemek,insan...birçok şeyi kapsar. İster yurtiçi ister yurtdışı . Umarım işin rast gelir.

Back