Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipotiroidiyi yok etme veya zayıflama amaçlı derotu kürünü deneyip sonuç alanınız varmı arkadaşlar?
işte ben de aynısını yapıyorum da netice ne olacak onu merak ediyorum yani tetkiklere ne kadar yansıyacakcanım benim annemde var aynı sorun.annem dereotunu çiğ olarak yiyo yani kaynatıp suyunu falan içmiyo.onada doktoru tavsiye etmişti.bakalım bu ay kontrolu var.sonuç alabilecekmiyiz bilmiyorum. yeni başladı çünkü.genellikle sabahları kahvaltıdan sonra ve akşamları yiyo.inşallah fayda görürsünüz.
canım benim annemde var aynı sorun.annem dereotunu çiğ olarak yiyo yani kaynatıp suyunu falan içmiyo.onada doktoru tavsiye etmişti.bakalım bu ay kontrolu var.sonuç alabilecekmiyiz bilmiyorum. yeni başladı çünkü.genellikle sabahları kahvaltıdan sonra ve akşamları yiyo.inşallah fayda görürsünüz.
zayıflamak için sabah öyle akşam yemekten on dk önce yemek gerekiyomuş
iştahı azaltıp troit bezlerine iyi geliyomuş canıma.s.
yok canım denemedim.
ben de senelerdir hipotiroid hastasıyım. bugüne kadar 4ün altına kolay kolay düşmemişti. dereotu kürünü ben de denedim. sadece sabahları ilaçtan sonra aç karnına bir tutam yedim. yaklaşık 1 ay sonra tahlil yaptırdım 1.77 ye düşmüştü. doktoruma da söyledim. o inanmadı ama durup dururken neden bu seviyeye düştüğüne de bi açıklama yapamadı. closedeyes:
heveslendim doğrusu yapmakta fayda varrrhihoyyyt
sonuçlar nedir arkadaşlar ? lütfen bizi bilgilendirin a.s.
ezine nodüller ne alemde ?
ya ben etrafımda çok duydum dereotu sayesinde iyileşen,ameliyata gerek kalmayan filan.o yüzden ben de en kısa zamanda başlıcam.
hmmm anladım canım çok geçmiş olsun
ben de başladım bakalım