Kontakt Lens Dereceli şeffaf lens kullanmak istiyorum

ilksuuu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
5
0
bu foruma bu konuyu açmak için yorumlarınızı merak ettiğim için üye oldum dereceli şeffaf lens kullanmak istiyorum.miyopum.numaram oldukça çok büyük gözlükte de kötü duruyo ve gözlüğün bana yakıştıgını dusunmuyorum.gözlerim zaten renkli gözlerimi arka planda bırakmak istemiyorum artık lens takmanın vakti geldi diye düşünüyorum geçen sene alıcaktım 15 yaşındaydım o zaman doktor fazla önermemişti baya bi korkutmuştu beni. babamda zaten fazla ikna olmadı öyle kaldı. bende vazgeçtim şuan 16 yaşındayım yaşımın lens kullanmak için küçük oldugunu sanmıyorum.aranızda kullananlar var mı acaba önerirmisiniz rahatmı ? :)

Kesinlikle tavsiye ederim çok rahat kendi Gözün gibi oluyor. Ben lensin yaşla Pek Alakalı olduğunu düşünmüyorum Göz hastalığı Buda sonuçta. Özellikle gözlük kullandıktan sonra lensin ne kadar rahat olduğunu anlayacaksın

evet herkes çok rahat oldugunu söylüyo.bide gözlerim çok büyük ve pörtlek senın için sorun olur dedi doktor

onun hakkında pek konuşmadı.sadece sorun olur dedi.geçen sene oldugu ıcın pek fazla hatırlamıyorum

evet herkes çok rahat oldugunu söylüyo.bide gözlerim çok büyük ve pörtlek senın için sorun olur dedi doktor

benimde öyle gözlerim aksine çok daha rahat kullanırsın dedi doktor. evet. bizzat deniyorum çookk kullanışlı.18 yaşıma geldim neden daha önce kullanmamışım dedim hemen al bence.

benim numaramda buyuk sol yuksek daha çok.lens kullanıyorum sadece arada hafif yaşarma oluyor göz yorulduğunda.ama gözlükten çokçok iyi.kullan bence gözlk zorunluluğu yok hiçbirzaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…